Szűz nő és vizöntő férfi . Milyen kapcsolat lenne?
Testileg vonzódnak egymáshoz. A meglepetéseket és változásokat kereső Vízöntő kihozza sodrából a hagyománytisztelő Szüzet, aki nem értékeli a Vízöntő (általa túlzottnak tartott) szabadságvágyát és enyhe légiességét. Izgalmasan vitatkoznak egy könyvről, és bármilyen verbális témában jól boldogulnak. A Vízöntő unalmasnak és túl precíznek véli a Szüzet. A két kritikus az ágyban is nehezen fér meg egymással. Idejük nagyobbik részében a kapcsolatot elemzik, egymás vágyait analizálják.
( [link]
szerintem elsődlegesen nem a csillagjegy fogja befolyásolni a párkapcsolatodat..
"Bocsi, jó fej vagy, szerelmes vagyok beléd meg minden, de szakítok veled, mert a horoszkópom azt írta, a te és az én csillagjegyem nem fér meg jól egymás mellett"
szerintem kicsit viccesen hangzik az ilyen :) szóval ne feltétlen csak erre alapozz, ismerd meg a párod, és ha működik működik ha nem nem:)) jó tanácsként szántam :) ne ijesszenek el a párod mellől a csillagjegyek! :)
ui. sok boldogságot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!