Ti milyen csillagjegyű embereket kedveltek és milyen csillagjegyű a párotok?
Lécci írjátok le azt is, hogy nektek mi a csillagjegyetek (esetleg aszcendenst is)!
Köszi.
Az aszcendens is sokat számít.
Köszi a válaszokat.
A parom oroszlan, akikkel kijovok:
Merleg, halak, kos, oroszlan pasiban utalom a szuzeket viszont szexualisan leginkabb az Ikerkhez vonzodom annak ellenere h az Ikrek pasik zome iszonyuan irtital:-)))
De valami hihetetlen kemia van koztunk, ilyen magnetikus valami:-))
En Nyilas/Ikrek aszcendenssel
skorpió vagyok, a párom halak, ez az eddigi legjobb kapcsolatom
igazából minden jeggyel jól kijövök, kivéve a mérlegekkel. vagy az idegesítő, hogy túl körülményes némelyik és évekig gondolkozik egy döntésen vagy az, amikor elkezdenek hisztizni olyan dolgokon, hogy nem hívtam vissza azonnal, hanem csak félórával később. Általában nem is életbevágó dolgot akarnak ilyenkor, hanem hogy dicsérjem meg a kekszes sütijét, vagy hogy az aznapi találkozóra, amire előtte ötször igent mondtam és ötször lefixáltunk hogy mikor és hol, hatodszorra azért még megkérdezi, hogy akkor tényleg jövök-e. Ha nem ugrok azonnal, akkor meg elkezd sértegetni. 2 ilyen barátnőm is volt, hát leépítettem őket csendesen, mert ilyen hisztiket nem viselek el. amúgy egy nagyon békés természetű skorpió vagyok halak aszcendenssel, de a hülyeség, ill. ha engem próbálnak h.lyére venni kivisz a sodromból és onnantól örülhet, ha nem megyek még utána bosszút állni.
Párom: Ikrek napjegy,Mérleg aszcendens
Én: Vízöntő napjegy,Bak aszcendens
Szinte mindenkivel kijövök,kivéve 1-2 Oroszlánt és Skorpiót.(Persze köztük is van olyan akit nagyon szeretek :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!