Ti milyen csillagjegyű embereket kedveltek és milyen csillagjegyű a párotok?
Lécci írjátok le azt is, hogy nektek mi a csillagjegyetek (esetleg aszcendenst is)!
Köszi.
Oroszlán, Ikrek, Bika.
A párom Ikrek. Az enyém Nyilas-Vízöntő.
Halak, skorpió.
Én halak vagyok (bak aszc.), a legjobb barátnőm és a párom is skorpió. :D
És te kérdező?
Én ikrek vagyok, bak aszcendenssel.
Akikkel jól kijövök: kos, oroszlán, rák
A párom: bak
Legjobban halakkal, skorpiókkal jövök ki.
Párom oroszlán. Tudom, horoszkóp szerint nem igazán jó párosítás, de eddig remekül megvagyunk.
Én bak vagyok (kos aszcendenssel).
először is rákerestem hogy miféle horoszkópú emberek illenek hozzám. aztán megnéztem hogy az ismerőseimnek mi a horoszkópjuk (nem mindet csak egy szűk réteget).
2 esetben találtam passzolást. az egyik a nyilas. azzal a személlyel valóban jó kapcsolatom lehetne mert nagyon jó a személyisége. a másik eset: mérleg. jóban voltam azzal a személlyel de igazából a kapcsolatunk felszínes volt. másik mérleggel: ő kicsit ellenszenves velem az okát nem tudom szóval nem igazán passzolunk. azzal akivel a legjobban kijövök, az nem volt a lehetséges "kedvező" csillagjegyek között. szóval marhaság az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!