Milyen csillagjegyű nők és férfiak a leginkább ellenőrzők, szimatolók tapasztalataitok szerint? Melyek a leggyakoribb módszereik és miért csinálják?
Egyetértek az előzővel: én kos vagyok, és nem igazán tudnak érdekelni ezek a "nyomozgatós" dolgok, sőt, nevetségesnek tartom, ha valaki ezt teszi.
Ez szerintem csak az egészséges önbizalmam miatt van így :D Ugyanis én úgy gondolom, ha a párom mással akar lenni, tegye. Saját magával szúr ki, ha a hátam mögött játszik
1. mert úgy is kiderül minden
2. a saját önbecsülése és értékrendje csökken ezzel
3. aki ilyet tesz, az gyáva és tiszteletlen, azzal meg minek kezdjek bármit is?
Szóval én kémkedni nem fogok. Ha valami zavar, rákérdezek, ha hazudik, hazudik, ez már az ő dolga. Én úgy vagyok vele, hogy az élet úgy is visszafizeti.
Attól még, ha kémkedésbe kezdek, nekem nem lesz jobb, csak rosszabb. Ha meg nem vagyok biztos a dologban, inkább szakítok. Ha menni akar, menjen. Ő fogja megbánni, nem én. :D
Egyébként azok a legbetegesebb féltékenyek és kémkedők, akik nem elégedettek önmagukkal.
Ha azt látod, hogy túl sokat gondolkodsz olyan dolgokról, ami a másik életéhez tartoznak, és nem hozzád, akkor gondolkozz el, mi hiányzik. Pl. fejleszd magad, építsd fel az önbizalmad.
A rák szerintem azért rossz jegy sok szempontból, mert nincs elég önbizalma, és sírdogáló áldozatként persze, hogy mindig meg van csalva.
A rák nem azért van megcsalva... hanem mert sokuk közülük (leginkább a rák nők) kibírhatatlanok családtagként. Mindent ők akarnak irányítani, de úgy, hogy ezt nem mondják, csak mindenért reklamálnak, nyafognak, hogy így kellett VOLNA, úgy kellett VOLNA, ez így nem jó, az úgy nem jó, márpedig én nem így akartam, stb. És ha az ember nem talaljá ki, hogy mit és hogyan akart volna, akkor ez azt jelenti neki, hogy nincs szeretve, és ezután rettentő utálatos tud lenni, hogy a családtag inkább elmegy otthonról, minthogy vitatkozzon folyton. Ezek az elmenések pedig előbb utóbb megcsaláshoz vezethetnek. Persze ha van esze a párjának, még inkább előbb otthagyja és keres magának rendes társat, mint megcsalja a rákot. Na mert ha a rák elviselhetetlensége által generált megcsalás megtörténik, akkor persze mi van? Hát ő szegény meg lett csalva, és ő bizony az áldozat, és annyira tud maga mellett kampányolni, hogy olyankor már sokan be is eszik, hogy tényleg ő lett megcsalva, és persze elhalványul az a sok fúrás, amit ő addig művelt, és ami eltaszítptta magától a párját...
Ennyi.
Egyébként a kérdésre visszatérve, inkább a skorpió a válasz...
A rák nők tényleg ilyenek :D
iszonyú lelki teher egy ilyen nővel együtt lenni. manipulálni próbál és egyáltalán nem őszinte, mindent úgy kavar, hogy az neki később jó legyen. azzal telnek a napjai, hogy sajnáltassa magát... és iszonyú hiú, állandóan azt várja, hogy bókoljanak neki és dicsérgessék.
sok haverom hagyott ott rák nőt ugyan ezekért. egyszerűen nem éri meg. iszonyú teher tud lenni a ragaszkodása. arról nem is beszélve, hogy elengedni szinte alig tudja magát, mindig mindenkinek meg szeretne felelni, képtelen nyitottan és felszabadultan lenni, és így a párja sem tudja elereszteni magát mellette.
Abba lehetne hagyni a Rák nők szapulását!Azért mert ti ismertek pár ilyet, még nem mind egyforma.
Ha jól tudom, van még más jegy is, ami néha elviselhetetlen.
Nekem az ikrek pletykás hazudozása, szarkavarása, fecsegése idegesítő.A Kos egy akaratos,nagy egőval rendelkező valakinek tartja magát, Bika okoskodó,uralkodó,a bak szarrágó anyagias, túl komoly ,humortalan,és még sorolhatnám...ez meg az én véleményem...na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!