Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szeretnék egy kis tesztet...

Szeretnék egy kis tesztet végezni, ha valakinek lenne beszállni, válaszolnátok az alábbiakban részletezett kérdésemimre?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezném, akiknek most épp van párkapcsolata.

1. Ha megnézitek az alábbi oldalon a kalkulátort, milyen százalékérték jön ki a párotokkal? [link]

2. Mióta vagytok együtt?

3. Volt már előtte párkapcsolatotok?

2015. júl. 21. 10:43
 1/10 anonim válasza:

1. 81%

2. 5 éve vagyunk együtt

3. Volt előtte más kapcsolatunk (több évesek mindkét fél részéről)

2015. júl. 21. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Meg akartam csinálni, de ezek után nem látom értelmét:

[link]

2015. júl. 21. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:

1. 52 %

2. 13 és fél éve

3. Igen, volt kettő.

(Megnéztem a kedvedért, az exemmel 80 %-ban voltunk "komptatibilisak" a kalkulátor szerint. :-)

2015. júl. 21. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:

1 49% lett

2 több mint 7 éve lassan 4 éve házasok

3. nem volt előtte egyikőnknek sem

Nagy valószínűséggel hülyeség, már bocs hogy ezt írom és nem azért mert alacsony % jött ki. Ha csak a néven meg a születési dátumon múlna... Vannak dolgok amik tényleg "bejönnek" így nem vagyok teljesen szkeptikus. Pl Az én csillagjegyem szűz a férjemé bika és jól ki is egészítjük egymást. Továbbá a legjobb barátnőm bak (a bak és a szűz szintén összeillenek) az ő férje pedig szűz (ők kb. fél évvel több ideje vannak együtt mint mi). De elég nehezen tudom elképzelni ha a párom egy pár nappal később születik és már ikrek akkor teljesen más ember, és szűz létemre nagyon nem vagyok rendmániás!

2015. júl. 21. 12:19
 5/10 anonim válasza:
100% jött ki, most volt az esküvőnk, 7 éve vagyunk együtt. Volt előtte több is
2015. júl. 21. 12:33
 6/10 anonim válasza:

1. 81%

2. 1 éve

3. Nem volt előtte egyikőnknek sem.

2015. júl. 21. 20:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Nos, az én ismerősi és rokoni körömben azt tapasztaltam, hogy 30-90% között a leginkább tartósan működőképesek a párkapcsolatok, egy 100%-os párt ismerek személyesen, de többnyire 90-100 között valahogy ritkán működik tartósan párkapcsolatként, inkább nagyon jó barátságaim vannak ebben a tartományban (oda-vissza).

Köszönöm nektek, ha van még kedve valakinek, nyugodtan tesztelje magát.

2015. júl. 21. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:

96%

A lelkemben már két éve.

Első kapcsolat (lett volna majdnem).

2015. júl. 22. 01:20
 9/10 Missi_Key ***** válasza:

oh, csak egy érdekesség:

Harry Potter & Ginevra Weasley

We are dealing here with the simplified compatibility index of your couple, which provides a reliable indication of how easily you relate to each other. We consider it to be a simplified rating because, since your accurate birth time is not available, it is impossible to get very precise results. Nevertheless, they are based on both partners' rough astrological charts, and therefore, they remain very valuable.

Please remember that this index only indicates how smooth your relationship is, and that it does not claim to describe the quality of your love.

88%

You are enjoying an exceptionally smooth relationship. Whatever the situation may be, even though misunderstandings crop up, you easily manage to create a deep harmony. It does not imply that communication between you is particularly intense or special, but it means that for both of you, love requires no effort! Your compatibility index is remarkable and quite exceptional. Your relationship is extremely harmonious, to the extent that superlatives are unable to express its essence...

2015. júl. 22. 06:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Kitalált szereplőkre nem érdekes a teszt, azokat mellőzzük, kérlek.

Én megfigyeltem saját környezetemben valamit, nyilván ettől eltérőt tapasztalhatnak mások is, a kérdést a kíváncsiságom indította, egy játék, ami történetesen kapcsolódik ahhoz a kategóriához, amibe a kérdést kiírtam, de hagyjuk ki belőle az írói fantáziát, mert az más kategória.

2015. júl. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!