Milyenek a mérlegek? Én mérleg vagyok és kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra.
8. Nem tudtam, h temetes van, a kerdezö meg szerencsere nem harapott le. Sztem nincs merleg tulajdonsag, hanem percre pontos születesi adatokat kell nezni a jellemzeshez, az egyes bolygok mas-mas helyzete es az ezzel jaro mas-mas tulajdonsagok miatt, egyebkent nagyon vegyesek minden mas csillagjeggyel a merleg tulajdonsagai is, igy minek ide jobbik esz...
A mérlegeknel irtak közül a mérleg csillagjegyü ferfi ismerõsömre jellemzõ, hogy a harmónia megteremtésére törekszik, jó ízlésü. Fontos számára a beszélgetés, megjelenése kellemes, szeretetre méltó, finom, lehalkított és gyengéd. Tapintatosan bánik másokkal, a szerelemben romantikus, vonzó báj jellemzi. Cselekedeteit inkább az érzelem, mint az értelem vezérli, ezért kedélyállapot-hullámzásai is erõsek. Hajlamos a "színészkedésre"- egy kicsit másnak mutatni magát. Szívesen halasztja elintéznivalóit, majd az idõ megoldja. Igazságérzete fejlett, a dolgokat több oldalról vizsgálja. Szeret a saját maga útján járni és nehezen túr maga fölött bárkit, mindenben törekszik az önkifejezésre. Személyes szabadságára nagy súlyt fektet, és hevesen tiltakozik minden kötöttség ellen. Vonzást érez a könnyû élethez.
6.
Na persze, majd pont a tőlünk több száz vagy ezer millió kilométerre keringő bolygók pillanatnyi helyzete fogja meghatározni, hogy milyen vagyok. Azt hogy miyen ember Az okokat jóval közelebb kell keresni. (Család, baráti-haveri kör)
Ahány horoszkóp, annyi féle eredmény.Kiválasztod magadnak melyik tetszik és úgy csinálod, hogy az legyen az igaz.
[9]
Nagyot tévedsz! Igenis a mérlegek nem hűtlenek!
Ismerek többet közülük, akik még házastársukkal sem csalják meg szeretőjüket!
Ez már igazi hűség...!
# 16-os
Akkor tehát egy mérleg férj aki szeretőt tart, nem fekszik le a feleségével? :D
A bikákhoz és az ikrekhez hasonlóan pozitívak, okosan gondolják át, amit csinálnak és pozitívan tudják élvezni az életet.
Viszont abban megegyeznek a skorpiókkal, hogy bosszúállók, mert a lelki sérelmeiket nem tudják egyhamar feldolgozni a mérlegek sem, amíg, aki megbántotta őket, egy nagyon jó dologgal nem engeszteli ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!