Kos a horoszkópom, Skorpió a holdjegyem. Ezek alapján jellemzés?
8: Akkor ezek szerint valóban igaz, hogy a Skorpió holdjegy nagyon domináns. :))
9: Igen, számítottam ilyen hozzászólokra, amilyen te vagy, hogy majd jönnek ezzel, hogy mekkora gáz vagyok, mert hiszek ebben... Igen, hiszek!!:) Nem értem másoknak miért fáj ez, hogy vannak ilyen emberek, akik hisznek a horoszkópban. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy miben hisz és miben, ezért én miért lennék buta??? Nem is ismersz és egyből lebutázol, mert én hiszek ebben. Az én dolgom miben hiszek és miben nem. És azt sem értem, hogyha valaki hülyeségnek gondolja a horoszkópot meg a hasonló dolgokat, akkor minek kattint az ilyen jellegű kérdésekre? Van több száz feltett kérdés az oldalon, böngésszétek azt, ha szerintetek ez ennyire ostobaság! Kerüljétek ki az asztrológiával kapcsolatos kérdéseket és ennyi :D És nem kell a másikat egyből lebutázni, csak azért mert hisz valamiben, amiben te nem. És légyszi a továbbiakban mellőzzétek az ilyen fajta válaszokat. Köszönöm! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!