Kos csillagjegyű férfi oroszlán holdjeggyel - mi jellemző rájuk, milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket normális válaszokat írjatok, tudom, hogy nem ez határozza meg valaki személyiségét, nem is olvasom a napi, heti meg ilyen olyan horoszkópokat, de ez most nagyon érdekelne, főleg ha valakinek saját tapasztalatai vannak kos férfiakkal, főleg a szerelem terén érdekelne a viselkedésük, hogy milyen nő tetszik nekik (külsőre is de főleg belső tulajdonságok), férfiak akik ilyen jegyben születtek ti hogy látjátok, nők, akiknek kos jegyű férfi a párjuk, vagy ismernek ilyen pasit milyen tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban (pláne ha még oroszlán holdjegyűek is)?2015. júl. 10. 17:35
11/13 A kérdező kommentje:
pardon: nézzük,....kezdeményez
2015. júl. 23. 20:13
12/13 anonim válasza:
Én ilyen férfi vagyok. Az oroszlán nők passzoltak hozzám eddig a legjobban. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Paco Rabanne, köszönöm, végre egy ilyen jegyű férfi is hozzászólt, írtam privátban :)
2015. júl. 23. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!