Mi a véleményetek erről az Astroshow nevezetű sarlatán, simlis műsorról?
Unatkoztam és kapcsolgattam a TV-t.Rólam tudni kell hogy nagyon ritkán nézek TV-t.Szóval kapcsolgattam a csatornák között, és megakadt a szemem ezen a "műsoron".Néztem/hallgattam 10 percig, és dühömben majdnem szétütöttem a TV-t.Hogy van pofája pár ilyen simlisnek ilyen pofátlanul megvezetnie az embereket, akik végső elkeseredettségükben már ilyen idióta mágiákban meg egyéb marhaságokban hisznek és betelefonálnak ebbe a műsorba, segítséget remélve?!Tudtommal ez amit ők művelnek bőven beleesik a csalás kategóriájába.Arról nem is beszélek hogy a bal alsó sarokban ott mutatják a többi csalót, hát némelyiknek olyan a feje mintha most jött volna ki 10 év letöltendő után a fegyházból.És ilyeneket mutatnak a tévében.De hát ha erre van igény...
Pofám leszakad, Európa, 21.század, gratulálok!
"amúgy a betelefonáló 80 éves julinéniket meg nem sajnálom..."
Én viszont igen. Ezek a csalók (nevezzük nevén a dolgot) ugyanis éppen azzal élnek visza, hogy a "80 éves julinéni" hiszékeny, és ettől a sarlatánságtól valami változást vár.
Ez a leggusztustalanabb dolog az egészben, hogy az áldozatok hiszékenységével, öregségével, szenilitásával élnek vissza.
Nem tudom, ha a te nagymamád/mamád/stb. esne ugyanilyen csapdába, akkor őt sem sajnálnád?
Pedro
Bármennyire is felháborító, jogszerűen működnek. Az általános szerződési feltételekben, illetve a honlapjukon gyakorlatilag elismerik a csalást. A szórakoztatóipar része, ugyanúgy, mint a bűvész.
És hát vannak buta emberek, akik a cirkuszban a csodákat pont úgy elhiszik, mint ezekben a tévékben a jóslásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!