Hogyan hívhatnám fel magamra egy skorpió jegyű srác figyelmét?
Figyelt kérdés
Rák lány2015. jún. 17. 00:30
1/7 anonim válasza:
Ugyanúgy mintha csak a bika, ikrek, rák, halak stb stb-re akarnád.. :) ;)
3/7 anonim válasza:
Ez nem csillagjegytől fógg, hanem a fiú SAJÁT személyiségétől. Ezer meg egy olyan embert ismerek akinek ugyanaz a horoszkópja mint nekem, mégis teljesen mások vagyunk.
4/7 anonim válasza:
Kérdezzed meg: hisz-e a horoszkópban?
Ha igen: van miről beszélgetni,
ha nem: igazán figyelni fog rád, hogy messzire elkerülhessen.
5/7 anonim válasza:
Úgy, hogy nem foglalkozol a horoszkóphoz hasonló hülyeségekkel.
6/7 anonim válasza:
Én bak vagyok, de nagyon nem kedvelem a skorpiókat, mert egyszer az egyik nőstény skorpió kirágta a nyakam, ette a húsom, kivéreztetett és rágalmazott egész nap, asszem valami mentális betegsége volt és vámpírnak hitte magát. xdd
Nem vagyok skorpió, de jómagam is hím állat lennék, és a mi csordánkban úgy tudod magadra vonni a figyelmet, hogy búgó-horkoló hangot adsz ki és a szarvaidat a fához dörzsölöd, de ha nincs szarvad, akkor az ollódat csattogtasd, így ni: csit-csat-csat-csit-csat, áhh nagyon szexi! >;})
7/7 anonim válasza:
Villants neki cicit! Erre csak akkor nem figyel fel, ha búza csillagjegyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!