Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz jegyűek valóban naívak,...

Szűz jegyűek valóban naívak, vagy legtöbbször megjátszák magukat?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

az ikrek nem kétszínű, hanem kétarcú: azért lényeges a különbség

a szűzekről meg: f...ság a horoszkóp. én is szűz vagyok, és régen naív voltam igen, de a sok pofára esés megtanított reálisan gondolkodni

2015. jún. 7. 08:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszaitokat.

Aki azt irta, hogy a Szűz jegyű nők egy-egy kavarók, igen, ezt magam is tapasztaltam, egyeseknek a tekintetük sem áll jól, eléggé jellegzetesen néznek :) Ugyanakkor még természetesebbnek tartom őket, mint más, sokkal nagyobb és hitelesebb kavarógépeket.

Eléggé tudnak szinészkedni akkor, amikor fontos információkra van szükségük :)

2015. jún. 7. 09:18
 13/14 anonim ***** válasza:

A Szuz jegyrol, es ezt nem az internetrol vagy egy ember alapjan irom.

Jo tulajdonsagaik= aterzo, pedans, melyengondolkodo, segitokesz, tudatosak, tapintatos, kivancsi (nagy a tudasvagya), jo megfigyelo, alkalmazkodok, erkolcsosok, szolgalatkesz, megbizhato, erett, szerenyek, es belul sokkal erzelmesek mint a kritikus alarc mogott.

Rossz=onbizalomhianyos, tul maximalistak, szetszortak, szorszalhasogatoak, hallgatozo-leskelodo, prud, tul ovatos, bizalmatlan, gatoljak onmagukat, zarkozottak, "tepelodo"(a multon ragodo). Felnek es mindenen gorcsolnek...tul aggodnak mindent es hihetetlenul sertodekenyek.

Nem naivak (realisak), viszont fontos nekik, hogy kivul-belul tisztanak erezzek magukat, ezert gyakran tunhet annak. Nem mondanak ki mindent amit tudnak, es bar lehet, hogy ugy tunhet nem azok. Ez a 'tunhet' nem tudatos, egyszeruen keveseket enged gondolataik koze.

Es ez most fontos lesz; a Halak es a Rak hajlamosak manipulalni es hazugsaggal a konnyebbik utat valasztani, az Ikrek es a Merleg a "bekavaros", "pletykasok" (felre ne erts; csomo jo dolog van e 4 jegyben, de teny, hogy rossz is).

Amiert egy emberben rosszat tapasztaltal ne altalanosits, es tedd fel magadnak a kerdest; vajon en tobbet erek X-nel? O mit gondolhat rolam? Nekem mik a rossz tulajdonsagaim?

Amugy nem 1 csillagjegybol allunk (szamszerint 12bol, de 3 fobol) es siman lehet, hogy nala egy naivabb jegy dominal.

2016. jan. 13. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
hát én azt tudom róluk, hogy imádják a rendet, nagyon redszeretők, szisztematikusok, aprólékosak és értelmiségi beállítottságúak, lehet rájuk számítani, spórolósak, és a efféle tulajdonságaikat a maximális mértékig ki lehet használni, ha van olyan szűz, amelyik nem ilyen, az azért van, mert más az aszcendense, és az a dominánsabb, a aszecenndens, valamelyik a nap jegy, de ahhoz jobban tájékozódnom kellene az asztrológiában, hogy értelmezhető legyen, nekem van egy rokonom, amelyik totálisan másmilyen, mint egy szűz jegyű, ő is kedves és aranyos és helyes, de minden csak nem rendszerető és nem is spórolós, jó értelembe véve persze, vannak baromi makacs szűz jegyűek, hű iszonyú makacsok, az az egy ismerősöm nem olyan szerencsére, házsártossá válhat, ha az ember nem értékeli a rendszeretetét és kineveti
2016. jan. 13. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!