Szűz jegyűek valóban naívak, vagy legtöbbször megjátszák magukat?
az ikrek nem kétszínű, hanem kétarcú: azért lényeges a különbség
a szűzekről meg: f...ság a horoszkóp. én is szűz vagyok, és régen naív voltam igen, de a sok pofára esés megtanított reálisan gondolkodni
Köszönöm szépen válaszaitokat.
Aki azt irta, hogy a Szűz jegyű nők egy-egy kavarók, igen, ezt magam is tapasztaltam, egyeseknek a tekintetük sem áll jól, eléggé jellegzetesen néznek :) Ugyanakkor még természetesebbnek tartom őket, mint más, sokkal nagyobb és hitelesebb kavarógépeket.
Eléggé tudnak szinészkedni akkor, amikor fontos információkra van szükségük :)
A Szuz jegyrol, es ezt nem az internetrol vagy egy ember alapjan irom.
Jo tulajdonsagaik= aterzo, pedans, melyengondolkodo, segitokesz, tudatosak, tapintatos, kivancsi (nagy a tudasvagya), jo megfigyelo, alkalmazkodok, erkolcsosok, szolgalatkesz, megbizhato, erett, szerenyek, es belul sokkal erzelmesek mint a kritikus alarc mogott.
Rossz=onbizalomhianyos, tul maximalistak, szetszortak, szorszalhasogatoak, hallgatozo-leskelodo, prud, tul ovatos, bizalmatlan, gatoljak onmagukat, zarkozottak, "tepelodo"(a multon ragodo). Felnek es mindenen gorcsolnek...tul aggodnak mindent es hihetetlenul sertodekenyek.
Nem naivak (realisak), viszont fontos nekik, hogy kivul-belul tisztanak erezzek magukat, ezert gyakran tunhet annak. Nem mondanak ki mindent amit tudnak, es bar lehet, hogy ugy tunhet nem azok. Ez a 'tunhet' nem tudatos, egyszeruen keveseket enged gondolataik koze.
Es ez most fontos lesz; a Halak es a Rak hajlamosak manipulalni es hazugsaggal a konnyebbik utat valasztani, az Ikrek es a Merleg a "bekavaros", "pletykasok" (felre ne erts; csomo jo dolog van e 4 jegyben, de teny, hogy rossz is).
Amiert egy emberben rosszat tapasztaltal ne altalanosits, es tedd fel magadnak a kerdest; vajon en tobbet erek X-nel? O mit gondolhat rolam? Nekem mik a rossz tulajdonsagaim?
Amugy nem 1 csillagjegybol allunk (szamszerint 12bol, de 3 fobol) es siman lehet, hogy nala egy naivabb jegy dominal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!