Ezek alapján milyen a személyiségem?
Napjegy: Skorpió, Holdjegy: szűz, aszcendes: Oroszlán. Ezen felül Merkúr a skorpióban, Vénusz a nyilasban, Mars a szűzben, Jupiter az ikrekben, Szaturnusz a bikában, Uránusz az vízöntőben, Neptunusz szintén, Plútó a nyilasban.
Ezen felül: egy ilyen nő mennyire illik egy ikrek napjegyű nőhöz? (többet sajnos nem tudok, csak a napjegyét, de állítása szerint tipikus ikrek)
Nyilván, nem ez alapján döntöm el, édemes-e közelednem felé, csupán kiindulópontnak gondoltam. :)
Én örülnék, ha összejönnétek.
Azt nem tudom, hogy ti örülnétek-e.
Remélem boldog leszel.
Azt nem értem, hogy mi a fenét keresnem itt olyan emberek, akik nem hisznek ebben? Én se töltöm a napomat a vallás kategóriában és szólok be senkinek.
Egy szóval se mondtam, hogy az életem eszerint tervezném, viszont a leírásoknak némi igazságot adok, mert a skorpiók leírása egy az egyben illik rám.
Kérlek, a kérdésre válaszoljatok (nyilván az ehhez értők), ne pedig ilyenekkel bombázzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!