Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak nő és oroszlán férfi...

Bak nő és oroszlán férfi mennyire illenek össze?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve ismerek egy srácot. Állandó a feszültség köztünk, de látom rajta, érzem, hogy szeret, bármennyire is tagadja. Van rá esély, hogy lesz ebből valami?
2015. máj. 16. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani: a bakokkal nem nagyon jövök ki. Egyszerűen máshogy látják, közelítik meg a dolgokat, mint én.

(oroszlán férfi vagyok)

2015. máj. 16. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Az 1-essel egyetértek. A tűz jegyűekkel ösztönlények és legtöbbször tiszta gondolkodásúak, emiatt nem kedvelik a számító, kavaró embereket. Bak és Oroszlán sem szereti,ha irányítják.
2015. máj. 16. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Bakként szerintem kerüld az oroszlánokat, nagyon nem passzol össze a két jegy, ezért is van a folyamatos feszültség. Nem mondom, hogy csak emiatt, de eléggé különböző a kettő. Inkább rák, skorpió illik a bakhoz szerintem.
2015. máj. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!