Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bikák az alábbi ma (2015....

Bikák az alábbi ma (2015. 05.11) mennyire igaz rátok?

Figyelt kérdés
"Ne csodálkozzon, ha egyedül érzi magát, mert valóban magára maradt. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy kiszámíthatatlanul viselkedik, ideges és másokat okol még azokért a hibákért is, amelyet Ön követ el. Amíg nem találja meg az okát ennek, nem is reménykedhet abban, hogy javíthat a helyzetén, hisz önfegyelemmel csak ideig-óráig képes uralkodni magán, de eközben csak tovább nő a belső feszültsége."
2015. máj. 11. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem ismerek magamra a sorok között... :o Miért van az, hogy egy horoszkópos leírás sem igaz rám? :(
2015. máj. 11. 15:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy állnak a fényszögeid. ;)
2015. máj. 11. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Ismerek több Bikát, nőt és férfit is. A feszültéget és a konkrét, szinte már agresszív gátlástalanságot egyelőre csak a pénzzel és munkahellyel kapcsolatosan tapasztaltam részükről. Ez az oldaluk pont olyan gátlástalan, mint a Baknál, legyen az is nő vagy férfi.
2015. máj. 11. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Én hal lennék,ha jól tudom, de rám teljesen igaz. És majdnem mindig.

Az egyetlen különbség, hogy én kiszámíthatóan okolok másokat.

2015. máj. 31. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!