Az eddigi kapcsolataidat tekintve mennyire stimmel az alábbi kalkulátorban kidobott százalék érték, meg a rövid leírás?
Csak egyet néztél meg, vagy többet is? Tényleg kíváncsi vagyok, no.
Nálunk én néztem a családtagokat, 90% fölötti egy párnál se volt, általában 50-90% között, ahol több a marakodás, ott kevesebb. Én magamat is teszteltem, 90% fölött nekem az párkapcsolatnak olyan "túl tökéletes", unalmas, nincs benne kihívás, ami idővel bosszantó, viszont remek barátságok alakulnak ki nálam ilyenekből, 50% alatt meg a túl sok különbség, ami miatt inkább nem érzem működőnek a dolgokat párkapcsolatban, viszont az élet bármely más területén (munkában akár), működő lehet. Nem csekkolgatom előre a dolgokat, inkább mikor már valami felmerül, hogy akkor nézek rá, mégis, mit dob. Persze nem teljesen pontos. Egy 100%-os párt ismerek igazából, ők nagyon egymásra találtak.
Ez még csak születési órát se kér, azaz az aszcendenst sem nézni, szóval félrevezető.
Kíváncsiságból megnéztem magam és két exem. Egyikkel 43%, ezt soknak tartom... Másikkal 71% ezt még inkább...
Megnéztem a szüleimet, akik a válásukig veszekedősek voltak egymással, aztán elég drámain váltak, és utána sokáig szidták egymást... nekik 96%...
Erről ennyit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!