Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen személyisége van egy...

Milyen személyisége van egy halak csillagjegyű és halak ascendensü nőnek?

Figyelt kérdés

2015. febr. 26. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen lehet.
2015. febr. 26. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Na jó, de mégis. Kiváncsi vagyok:)
2015. febr. 27. 14:03
 3/6 vattacukor elefánt ***** válasza:
Olyan amilyet apja, anyja génjei meghatároznak + a neveltetés. Tudom képtelen lennél megváltoztatni azt amiben hiszel, de mi lenne ha mégis elgondolkoznál azon amit írok? Hány halak csillagjegyű és ascendensü nő élhet a világon? Én egy 150 millióra tippelek. Na akkor most 150 millió embernek ugyanolyan a személyisége, azért mert egy bizonyos hónapban született meg? Egy másik érv: Menj el egy újságos standhoz, vegyél meg 5 féle újságot, olvasd el mindegyik újság horoszkópjának a halak részét. Biztos vagyok benne, hogy egyik se fog egy kicsit se hasonlítani a másikhoz. Szóval ha egy felfogás ennyire nem állja meg a helyét az életben, nem lenne érdemesebb másban gondolkozni? pl hinni Istenben, Allahban, ET-ben vagy abban hogy az univerzum véletlen dolgok halmazából áll?
2015. febr. 27. 19:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem hiszek az ilyesmiben. Általában jót nevetek azon mennyire nem jellemző rám az amit az ilyen csillagjegyű emberekre mondanak. Unatkoztam,ezért gondoltam megkérdezem, talán van itt valaki olyan aki ért az ilyesmihez, válaszol, és talán illet volna rám amit mond, bár valószinüleg nem.

Jó lenne ha nem itélkeznél hiszen enm is ismersz és nem tudhatod milyen ember vagyok néhány sorombol.

Amugy hívő vagyok:)

2015. febr. 27. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Halvérű.
2015. febr. 27. 20:37
 6/6 vattacukor elefánt ***** válasza:
Én nem ítéltelek el, nem mondtam hogy ezért bűnhődni fogsz, vagy hogy az életed értelmetlen, esetleg hülye vagy. Én csak a kérdésed alapján megállapítottam, hogy miben hiszel (nem az derül ki hogy Istenben hiszel) és megpróbáltam megtalálni a hiányosságát a felfogásnak. A felfogást ítélem el, ne az embert.
2015. febr. 27. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!