Létezhet oroszlán-ikrek párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Van aki ilyen kapcsolatban él, esetleg tud valakiket?2015. febr. 22. 19:20
1/7 anonim válasza:
Miért ne létezhetne? Nem a születési dátumuk fogja meghatározni hogy kit szeretnek.
5/7 anonim válasza:
Ikrekkel monogám párkapcsolat? :D
6/7 anonim válasza:
Kérdező: én ismerek több olyan kapcsolatot. Az Oroszlán szereti a szenvedélyt, viszont mint láttam többször, ezt az Ikrek-től nem kapja meg többek közt azért sem, mert az eléggé felszínesen kezeli az embereket. Talán az Oroszlán is csak a külsőre ad szinte, de valahogy akkor is mélyebb érzésű, ugyanakkor csalóka neki az, hogy az Ikrek nő mindig mosolyt tol az arcára. Szerintem az Ikrek állandó vigyorában soha nem kell hinni.
Ugyanez a felszínes kapcsolat vonatkozik az Oroszlán-Vízöntőre is. Ott az zavarja meg az Oroszlán srácot, hogy a Vízöntő gondoskodó, s látszólag teljesen odavan a párjáért ...
7/7 anonim válasza:
Oroszlán vagyok, exem Ikrek. Igazán nyögvenyelősen tudtam végetvetni neki, és hát sose bízz az Ikrekben, felületes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!