Oroszlán nő + bak férfi? Mi a véleményetek? Lehet belőle valami?
Ennyiből nem lehet megmondani. Fontos a többi bolygók helyzete is.
Amúgy én oroszlán vagyok és a szüleim bakok.....hát nem igazán vagyunk egy hullámhosszon. Nekem a nyilasok, mérlegek, ikrek jöttek be (tapasztalat), de nem ez alapján választok párt.
ugyanez a felállás párban, csak a nemek cserélve vannak.
katasztrofális a kapcsolat.
menekülnék tőle, de magához köt...
Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, de nálam ugyanez volt a felállás, én mint Oroszlán nő + egy Bak fiú, aki nagyon tipikus Bak. Egy évig szenvedtem, megvolt közöttünk a vonzalom, a vége egy nagy katasztrófa lett.
Az a baj szerintem, hogy a Bakokhoz iszonyat sok türelem kell, az oroszlán meg elég heves jegy. Én megsértettem ezt a csávót, de úgy, hogy észre se vettem, csak mikor már késő volt. És ugye tudjuk, hogy Bakot sértegetni tilos. Szóval ha kicsit az oroszlán lelassul a bak szintjére és folyton dicsérgeti a bakot, akkor szerintem kijöhetnek egymással.
De az is baj, hogy a bak és az oroszlán is főnök típus, egyik se bírja jól, ha nem ő irányít.
Szóval nekem nem sikerült és nagyon sajnálom, de talán jobb is így, mert egy Bakkal semmit nem lehet megbeszélni, és ez elviselhetetlen.
Ne remélj sokat.
Nálunk ugyan ez volt a felállás és 2 év után szakítottunk is. Túlságosan anya centrikus volt és azt akarta, hogy én is úgy csináljam a dolgokat ahogy a drága anyukája. De én Oroszlán vagyok és nem szeretem ha valaki irányít (még azt sem ha a szüleim). Nagyon ragaszkodóak, magukhoz kötnek a Bakok és nagyon érzékenyek - könnyen sírva is fakadnak-.
21/L/Oroszlán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!