Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van valakinek Bika csillagjegy...

Van valakinek Bika csillagjegyű párja? Mi jellemző a bika férfiakra?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 13:38
 1/3 anonim válasza:
48%
Önmagában az, hogy Bika jegyében született nem sokat árul el a személyiségéről. Fontos, hogy mi az aszcendense, a bolygói hol és hogyan helyezkednek el stb. Ha a saját környezetemben lévőket veszem alapul, amiben megegyeznek, hogy lassú, elképesztő makacssággal ragaszkodik a saját véleményéhez, kapcsolatában birtokló, nagyon patriarchális. Édekes módon a Bika jegyű nők sokkal rugalmasabbak. De ez amit leírtam nem szentírás. :)
2015. febr. 13. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem bika, nagyon jó ember, talán túlságosan jó. Abszolút alkalmazkodó képes, mindig jó kedve van, könnyű vele az élet. Néha kicsit unalmas, de ha én találok ki bármit, általában abban benne van.
2015. febr. 13. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Igaza van az első hozzászólónak, a többi bolygó jegye, elhelyezkedése, aszcendens stb. mind, mind figyelembe esik.

A barátom Bika férfi, de nem ismerek sok Bika jegyű férfit, nőt többet.

Például az én barátomra is jellemző némi földhözragadtság, makacsság, de nem ez adja meg a személyisége legnagyobb részét. Nyugodt, megfontolt, ezt szeretem benne. Én elég modern gondolkodású vagyok társadalmi kérdésekben és emberi kapcsolatok terén (is), ő nálam konzervatívabb, de nem annyira, hogy ez problémát okozzon. Sok Bika például számomra ijesztően ragaszkodik hagyományos (és szerintem már nem működő) dolgokhoz, hát ő nem olyan. Ragaszkodik azokhoz a dolgokhoz, amit megkapott az életben, legyenek azok tárgyak, fogalmak vagy emberek barátsága, szerelme, de nem féltékeny típus.

A legtöbb Bika baromira birtokló természetű, de ugyanannyira odaadóak is.

2015. febr. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!