Mit gondoltok a bak jegyű lányokról?
Bak lány vagyok, és érdekel, milyen tapasztalatai vannak másoknak ezen jegy szülötteiről.
Sajna ahogy magamon tapasztalom, elég nehéz eset vagyok.
Nehéz eset ugyanakkor humoros,érzékeny,bátor és hűséges..vannak sokkal jobb oldalai is..
Ha változtatni akarsz magadon akkor ne légy merev és visszafogott.
A bakok könnyen lesznek a Sátán szolgái, akár akaratlanul is úgymond, mert a Napjuk súlyosan fényszögelt a Merkúrral és a leszálló ág a Vénuszban van, ezek pedig, pláne ha kikapnak egy negatív aszcendens, mármint ami a bakkal negatív konstellációban áll, elég erősen determinálnak a Rosszra, a Gonoszra és sok bak csak élete alkonyán veszi észre, hogy elrontott mindent, egy kudarc volt az élete és annyi rosszat tett, hogy a következő életében ukrán katona lesz a Donbassznál:(
Sajnálom, de úgy éreztem muszáj őszintének lennem.
Nem szükséges őket felszarvazni, mivel már eleve szarvasok. Hát tömören ennyit tudok róluk.
Üdv, egy másik bak a hím csordából.
U.i: vigyázz az oroszlán harap!
Én minden olyan embert lenezek es kerülök aki hisz a horoszkopban. Függetlenül a "csillagjegyetől".
19/F
Nagyban függ attól, mennyire hasonlítasz egy Bakra. :)
Rengetegen inkább valamelyik másik jegyre hasonlítanak... mint például én. Baknak születtem, mégsem mondanád meg rólam, mert a közös jellemzőket kivéve, nem erre, hanem a Vízöntőkre hajazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!