A vízöntő jegyében született embereknek tényleg fontosabb a barátság, mint a szerelem?
Egy tüzesebb jegyűhöz szerintem hosszú távon nagyon nem illik egy Vízöntő nő. Vannak közöttük nagyon jó színésznők, ugyanakkor nagyon szeretik birtokolni a párjukat, túlzottan is lefedik, társaságba sem engedi ki sokszor. Ugyanakkor valóban nem adja át magát teljesen a másiknak, szenvedély is messze áll tőle.
Az utóbbi időben több raffinált Vízöntő nőt és férfit ismertem meg, azóta eléggé furcsák számomra ők is, a módszereik is.
Utolsó, nagyon izgalmas. De mi köze van ennek a kérdéshez?
Én vízöntô vagyok, nem aszexuális, és számomea fontosabb a barátság.
Csak úgy nyilatkozzon itt bárki is Vízöntőként, hogy tele van a születési diagram Vízöntővel (azaz ebben a jegyben áll a legtöbb bolygója, minimum a Nap, a Hold és a Vénusz).
Ha úgy vizsgáljuk a dolgokat, ahogy fentebb írtam, az "igazi Vízöntőknek" tényleg kevésbé fontos a szerelem.
De minden a Hold, és főleg Vénusztól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!