Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák apa, nyilas anya mellé...

Rák apa, nyilas anya mellé milyen horoszkópú gyerek illene?

Figyelt kérdés

Nyilván nem ettől tesszük függővé a gyerekvállalást, csak érdekel a véleményetek. A mérleg jegyű például kijön az anyával, de az apával nem annyira.

Tudom-tudom, nevelés kérdése, de mégis, minden kisbaba egy önálló személyiség, alapjegyeket hordoz, amit legfeljebb formálni tudunk.

2015. jan. 26. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy szerintem mindenképpen olyan gyerek illik hozzájuk, aki nem túl hiperakív, hanem valami csendesebb, gondolkodóbb típus. Szóval pl egy vérbeli oroszlán biztos nehéz ügy lenne nekik, vagy egy nagyon harcolós, versengős kos. Meg egy rák-nyilas kapcsolat az ha jó, akkor az tuti nagyon nyílt és őszinte, és pl egy skorpió vagy halak gyerek is nehéz ügy lehet nekik, mert ez utóbbiak meg nagyon hazudósak, spekulálósak.

De szülőként pont ezeket a rossz tulajdonságokat kell kinevelni belőlük. Szóval egyik jegy sem lehetetlen, csak max nehezebb feladat.

2015. jan. 29. 12:28
 12/12 Artak ***** válasza:

#6:

Elárulok egy titkot. A horoszkóp meg úgy egészébe véve az ezotéria egy hatalmas nagy baromság. Babonás és tudatlan emberek vallása.

Ezt a sok szélhámos rendesen ki is használja. Vígan milliókat kaszálnak egy hónap alatt a sok hiszékeny marhából.

"Olvasott, művelt, iskolázott vagyok, magas vezetői beosztásban"

Ez nem jelent túl sokat. Nem ezektől lesz valaki okos.

Felejtsd el az ezotériát. Ugyanolyan hülyeség mint az összes többi vallás.

2015. febr. 3. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!