Bejött-e már valaha a horoszkópod?
" volt egy vicces eset..:)
valami hetilapban irták egyszer, hogy valami baleset fog érni, és ezért valami nyaralásra nem fogok tudni elmenni.
pár nappal később sikerült elvágnom a kezem, és nem mentem el a tervezett nyaralásra."
Érdekes, neked bejött. Viszont a veled egy horoszkópba és azonos akszcendessel rendelkező eszkimók és afrikaiak sem mehettek el nyaralni.
Valamint tehetted volna azt, hogy kézvágás ellenére is elmész és akkor nem következik be az ami le van írva.
22:35-ös vagyok
nyugi, utolsó:) mind okosan élünk, nem az ujjamat vágtam el...és nem mondtam, hogy hiszek-é a horoszkópban vagy nem hiszek-é. a valami hetilapból reméltem, hogy kiderül, hogy nem túl komolyan veendő a dolog, de megtörtént. (és a horoszkópot később olvastam.)
megint 22:35-ös...
amúgy a horoszkóppal nincs baj, valakinek ad valamit, valakinek nem, akinek nem az nem foglalkozik vele, akinek igen, az meg foglalkozik. nincs ezzel semmi baj. bár még ott van a 3. verzió, amikor az egyik tábor piszkálja a másikat, nyilván az sem véletlen...bár félve fogalmazok így ebben a topicban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!