Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire bízhatok meg egy...

Mennyire bízhatok meg egy nyilas férfiban, azt olvastam hogy csapodárok, és valamilyen szinten vannak jellemzők minden jegynél ami igaz?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy nyilasban mindig megbízhatsz, ha őszinte vagy hozzá, nem vered át, nem játszmázol vele, és nem ráerőlteted magad, hanem valóban szereted őt.

Ha ő is szerelmes beléd, akkor semmi okod aggódni, a nyilas a legmegbízhatóbb, leghűségesebb és legszavahihetőbb az összes jegy közül! De ha átvered, ha nem is szereted, ha csak kihasználod, akkor ne lepődj meg, hogy elhagy és keres mást!

Magam is nyilas vagyok. Borzasztóknak tartom, hogy a legtöbb horoszkópleírás kiemeli, hogy csapodárok vagyunk, hogy nem vagyunk családcentrikusak meg hogy nagy a szabadságigényünk. Ez egy nagy hazugság.

Minden álmom, hogy egy igazi családom legyen, szerethessem a párom. Soha nem voltam csapodár. És a szabadságigény is elég gyenge jellemzés.

36 éves vagyok, két kapcsolatom volt, pedig nem vagyok randa, se buta, mindkét kapcsolatba úgy mentem bele,hogy örökké fog tartani... A magam részéről mindent megtettem, talán csak a fiatalságom okán, mára már tudom, hogy nem a hozzám leginkább illőnek mondtam igent. Azóta aztán jobban válogatok, és alkalmi kapcsolataim pedig soha nem voltak!

Ennyit a horoszkópról.

2015. jan. 29. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Ó és hogy milyen szerető vagyok? Hát majd aki megérdemli, az megtudja! ;-)
2015. jan. 29. 12:58
 13/13 anonim válasza:
Szerintem nem csillagjegytől számít a megbízhatóság...Jellem függő de előbb próbáld megismerni és akkor úgyis el tudod majd dönteni
2015. jan. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!