Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire bízhatok meg egy...

Mennyire bízhatok meg egy nyilas férfiban, azt olvastam hogy csapodárok, és valamilyen szinten vannak jellemzők minden jegynél ami igaz?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 20:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Volt itt valakinek, vagy vannak itt nyilas férfiak, milyen szeretők?
2015. jan. 16. 20:40
 2/13 anonim válasza:
Embere válogatja és nem a horoszkóp dönti el.
2015. jan. 16. 20:42
 3/13 anonim válasza:
Szia, nyilas vagyok és nem kell mindent elhinni a horoszkópnak. Figyelmes és törődő ez a 2 szó ami inkább jellemző (de lehet csak nálam)
 4/13 A kérdező kommentje:
igaz, de én úgy tapasztaltam, hogy vannak jellemzők amik megállják a helyüket....legalábbis nekem bejött eddig...
 5/13 anonim válasza:
Én pedig elvileg vezető egyéniség, és arra születtem, hogy vezető pozícióból irányítsam az embereket. Haha, jó vicc. Egy szóval baromság az egész.
2015. jan. 16. 20:43
 6/13 A kérdező kommentje:
bár nyilván az a lényeges, kinek milyen élete volt, van...szülei...de azt olvastam h nagyon szabadságigénylők a nyilasok, és tüzesek, eddig passzol az illetőre
2015. jan. 16. 20:43
 7/13 anonim válasza:
91%
Én nyilas vagyok, a barátnőim és a feleségem szerint is remek szerető. Úgyhogy nyugodtan megbízhatsz egy nyilasban. :)
2015. jan. 16. 20:51
 8/13 anonim válasza:
Hát ilyenre adni......
2015. jan. 16. 20:55
 9/13 anonim válasza:

Eléggé felszines ha ez alapján itélsz meg egy embert.

Ne azt nézd, hogy melyik hónapban született, hanem a tetteit nézd.

2015. jan. 16. 21:07
 10/13 anonim válasza:

Nekem két nyilas férfival volt kapcsolatom. Egy biztos: a lehető legjobb szerető volt mind a kettő. Ja, és azt nagyon szerettem bennük, hogy őszinték voltak, akkor is, ha fájt.

Csapodárság? Szerintem rájuk a legjellemzőbb, hogy nem szabad "éhesen" elengedni őket. A szex különösen kiemelt jelentőséggel bír náluk. Ha olyan nővel van együtt, aki már minőségileg vagy mennyiségileg elmarad a tőle elvárttól, akkor lehet attól tartani, hogy hűtlen lesz. De szerintem ez más jegyekkel ugyanúgy előfordul. Én kos vagyok, azért szerencsés volt a helyzet, mert nem tudtunk egymással betelni. De aki esetleg nem annyira vérmes, annak lehet godja belőle.

Állítólag a kos is egy hűtlen jegy, de én 38 éves létemre mindenkihez hűséges voltam. Ha csak szeretői viszonyban voltam valakivel, akkor is csak azzal az egy valakivel voltam, mással nem. Úgyhogy ez alapján ne ítélj. Viszont azt komolyan kell venni, hogy nagy a szexuális étvágyuk.

Csak ennyit tudok tapasztalatból írni, mert pár hónapos kapcsolatok voltak.

2015. jan. 21. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!