(Asszem) horoszkóp! Valaki segítene?
Letezik ugye olyan, aki meg tudja mondani a csillagok allasabol vagy mibol az ember eletenek valszeg fontosabb szakaszait, az ember jellemet, stilusat.szerelmi eletet, penzugyeit valszeg
2000.05.04-én születtem este 10:50kor, fiu vagyok. Van egy ocsem, szuleim elvaltak.ertelmes, elsosorban joindulatu es poenos srac vagyok. Aki ert a dologhoz es segitene, azt megkoszonnem :)
Aranyos vagy ezzel a kérdéssel :) Én mint egy ugyanilyen korú srác anyja, azt mondom neked, hogy ha itt, vagy bárhol az "életed állomásait" valaki előre megmondja, el ne hidd neki! Hiszek abban, hogy a csillagjegyek meghatározzák kicsit az ember személyiségét, jellemét. De az életed folyamatosan alakul. A történéseket valahogy lereagálod és alakítod úgy az életed, ahogy azt gondolod, hogy helyes, vagy ahogy neked megfelel. Rengeteg hibát követsz el, az jó esetben segít, hogy később ne kövess el nagyobbakat. Keresd az utadat és tudom, hogy ebben a korban nehéz, de próbáld meg kicsit megfogadni a nálad tapasztaltabb emberek (szüleid, közeli ismerőseid) tanácsait. Persze csak azokét, akik erre érdemesek. Ne keveredj olyan társaságba, akik rossz irányba visznek! Ez nagyon fontos, nagyon nehéz belőle kijönni. Ezt tapasztalatból mondom. Ne bonyolódj nagyon bele az ezotériába, sokkal fontosabb két lábbal a földön járni!
Sikereket, boldogságot kívánok az életedhez! A kérdéseket, amiket itt felteszel, kérlek, tedd fel mondjuk édesanyádnak, vagy valamelyik bizalmas rokonodnak, ismerősödnek.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!