Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok erről az írásról...

Zenon kérdése:

Mit gondoltok erről az írásról? Kik a VÍZÖNTŐ KOR nyertesei és vesztesei?

Figyelt kérdés

,,A legnagyobb nyertesek a tűzjegyek, levegőjegyek lesznek, akik pörögve, energikusan és folyton megújulva élik az életüket. Köztük az abszolút császár az Oroszlán, aki harmonizál, szemben áll eme jeggyel. Mindenben égi támogatást kap, könnyen szót ért a világgal, és sikeresen érvényesülni tud benne. Utána a Nyilas, a Kos és persze a saját jegyén kívül az érdeklődő Ikrek és Mérleg járnak legjobban. Nekik bejön ez a kor.

Utána jönnek a vízjegyűek, akik nem lesznek annyira egyszerű helyzetben, de alkalmazkodóak, formálhatók, ezért szót tudnak érteni a levegőjegyűekkel. „Nem a legjobb, de nem is rossz.” Ez az ő státuszuk.

És most jöjjenek a vesztesek, akiknek a legrosszabbat hozta el ez a váltás. Ők a földjegyűek. Bizony, a konzervatív, lassú, türelmes embereknek ez egy kényelmetlen helyzet. A szűznek, a Baknak és a Bikának most nehéz. Elveszettnek érzik magukat. Dühítő, hogy nem értik meg őket. Kitartóak, de amíg másoknak fele annyi munkával, sokszor görbe utakon sikerül érvényesülni (például ikrek), addig nekik verejték árán, sokszor nehezen. Úgy érzik, őket nem veszi figyelembe senki. Szeretik a rendet, de valahogy minden kifolyik a kezeik közül. Sokszor szomorúak, mert lenézik őket, ha nem értenek meg valamit, pedig nem buták, csak több idő kell nekik hozzá. A három jegy helyzete sem egyforma. Legjobban talán a Szűz jár, mert az Ikrekkel jó a szellemi kapcsolata, és sokszor kisegíti őt a bajból, a Bak annyira maximalista, hogy saját magát képes kihúzni a gödörből. De a Bika, aki szilárd földjeggyel a korszellem legnagyobb „ellensége”, hiszen ellentmond mindennek, és nem vevő a szabályszegésre, most nagyon rosszul jár. Semmilyen ideált nem adhat ebben az időben. A pokolba kívánják. Holott ő ugyanaz maradt, aki volt. Egyszerűen bármit tesz, kiteheti a lelkét, itt nem fog meghallgatásra lelni. Nem osztottak neki lapot. Talán szükség van rá, mint lehetséges ellensúlyra, hogy ne uralkodjon el túlzottan a „mindent lehet” életérzés. Egy biztos, senki sem egyforma rajtkockáról indul. Sajnos."

2015. jan. 4. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Speciel én Vízöntő vagyok és kib...szottul vesztesnek érzem magam mostanában. :D
2015. jan. 4. 15:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Én csak azóta, amióta élek. :)
2015. jan. 4. 20:53
 3/11 anonim válasza:
Bak vagyok és eléggé igaz :D
2015. jan. 4. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Tökmindegy az Illuminati irányítja a világot, már megdőlt ez a New ages marhaság :P
2015. jan. 4. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
#4 vigyázz mert én az illuminati embere vagyok!
2015. jan. 4. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
off: Mikor van a Vízöntő kor?
2015. jan. 5. 00:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha az oroszlán a vízöntő ellentéte, akkor elvileg neki nem jó ez a kor(mármint az oroszlánnak)?!
2015. jan. 5. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:

"#4 vigyázz mert én az illuminati embere vagyok!"

ilyenek vagytok ! Itt is fenyegetőztök.

2015. jan. 5. 16:51
 9/11 A kérdező kommentje:

"Mikor van a Vízöntő kor?"

2000-ben kezdődött, és kb 4000-ig fog tartani.

A Halak korszak Jézus és a kereszténység idején kezdődött.

Ezt felváltotta az Új rend.

2015. jan. 5. 20:35
 10/11 A kérdező kommentje:

"Ha az oroszlán a vízöntő ellentéte, akkor elvileg neki nem jó ez a kor(mármint az oroszlánnak)?!"

Ez nem így működik. Az ellentétpárok látszólag taszítják egymást, azonban vonzzák is. Sok a hasonló tulajdonságuk,

de a legfontosabb a közös irányba mutató életszemlélet. Ezért harmonizálnak egymással. Egy oroszlán jegyű mindig eligazodik ebben a korban, mert kiszolgálja mindenben az igényeit. Eléggé pörgős ahhoz, hogy motiválja, folyton változik, és kihívás elé állítja, amit szeret. Imád versengeni, és ez a világ egy nagy maratonná vált.

2015. jan. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!