Skorpió nő Kos férfi?
Figyelt kérdés
Az életbeli tapasztalatokra lennék kíváncsi,nem csak ilyen internetes párhoroszkópos izékre! :)#renroh
2015. jan. 2. 17:51
1/5 Andicika válasza:
Szerintem semmi koze a horoszkopnak a szerelemhez. Ha szeretitek egymast es biztok egymasban akkor minden menni fog.
2/5 anonim válasza:
Az életbeli tapasztalatom az, hogy a kapcsolat inkább függ a hüvelytornától, a szőrtelenitéstől, a főzéstől és takaritástól, közös hobbiktól, származástól, képzettségi szinttől, alkoholfogyaztástól vagy a melleid nagyságától. De hogy az asztrológusnak mi köze van hozzá, azt nem tudom.
3/5 anonim válasza:
Általában vonzódnak egymáshoz.Skorpió nő vagyok, volt kosom, a legjobb kapcsolat volt.
4/5 anonim válasza:
Van a családban egy ilyen házasság. Több, mint 40 éve tart.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy semmi köze a horoszkópokhoz a szerelemhez,egyszerűen kíváncsi voltam.:) de azért köszi mind a 4 válaszírónak
2015. jan. 8. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!