Azt írta a horoszkópom, hogy a karácsonyt már biztosan párkapcsolatban fogom tölteni, de eddig még semmi, pedig tettem érte, csak elszúrtam. Mivel magyarázzátok ezt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 22:12
2/12 anonim válasza:
Még van szűk 4 napod :D [link]
4/12 anonim válasza:
Ideje rájönni, hogy a horoszkóp egy baromság.
5/12 anonim válasza:
Szervezz le egy randit holnapra, a horoszkópot meg dobd ki a picsÁba!
6/12 anonim válasza:
De ne azzal aki nem ìrt vissza smt ..mert ha felhiv ugyis kimagyaràzza..
7/12 anonim válasza:
Ha a horoszkóp igaz lenne, akkor nekem most egy sokadik normális párkapcsolatban élő milliárdos vállalkozónak kéne lennem, akit néha gyötör a honvágy, de a szeretője, akit sikerül titokban tartania, megpróbálja elfeledtetni vele.
9/12 anonim válasza:
Azt is írta, hogy melyik karácsonyt?
10/12 anonim válasza:
Ha nem személyre szóló hanem ilyen általános horoszkóp akkor az baromság. Ha pénzért csináltattál születési dátumodra akkor karácsony után keresd meg aki csinálta és lóvé vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!