Szerintetek is ''mocskok'' a Rák férfiak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 09:05
1/16 anonim válasza:
Igazából nekem csak a bátyám rák és egyáltalán nem mocsok.Nagyon szerethető egyéniség,bàr sokszor örületbe kerget.Jószívű.Mindig feltud viditani
2/16 A kérdező kommentje:
párkapcsolati szinten gondoltam. úgy valami tapasztalat/vélemény?
2014. nov. 30. 09:14
3/16 anonim válasza:
Az ex-em rák jegyű volt, nála bunkóbb, önzőbb, mocsokabb embert nem látott hátán a föld! Állandóan lebecsmérelt, hogy hülyeségeket mondok, leégetett mindig mindenki előtt, beszólogatott, pedig mások szerint okos, talpraesett nő vagyok. Nem is értem hogyan bírtam 4 évig. Amúgy tényleg érzelgősek, érzékenyek, de van egy nagyon durva oldaluk is, nem bírtam tovább szakítottam vele. Neked legyen több szerencséd!
4/16 A kérdező kommentje:
az van, hogy van egy ferfi, aki Rak es van baratnoje aki szinten Rak. es ennek a ferfibek en a szeretoje vagyok vagy nemtom... en is Rak vagyok, es joval fiatalabb nala. es alandoan mondogatja h mennyire szereti a baratnojet, de mar (meg csak 1x talalkoztunk) hazudott a baratnojenek telefonon ugy h en ott voltam.
ne ertsektek felre en ebben nem akarok tobbet reszt venni. csak gondoltam megkerdezem h jol latom- e a dolgokat.
igy mi a velemenyetek?
2014. nov. 30. 09:34
5/16 anonim válasza:
Azért ennyire nem lehet a horoszkópba beskatulyázni embereket. Egyébként az aszcendens is nagyon meghatározó.
7/16 anonim válasza:
Szóljatok, ha az össz-IQ eléri az 50-es szintet az 1. válaszoló kivételével)!
8/16 anonim válasza:
"Minden férfi egyforma!"
Akkor mit válogattok annyit ? :D
9/16 anonim válasza:
Szerintem nem!:) Engem nagyon meg tudnak fogni :)
Az első "szerelmem" is rák volt, és a párom is rák, nagyon jól megértjük egymást:) soha nem cseszne így ki velem mint ez a srác a barátnőjével
én nyilas vagyok :)
10/16 anonim válasza:
Bármelyik férfi mocsokká válik, ha ugyanannyi ideig nem tisztálkodik, mint a mocskos rák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!