Miért üldöz a sors?
Ha rossz szavakat kapsz, akkor én adok neked jókat.
Legyetek ezerszer boldogabbak és szerencsésebbek, mint amilyen boldogtalanok eddig voltatok!
21:37
Az embernek megfordul a fejében,ha még nem is hisz benne!
21:40
Te is légy megáldva minden jóval, tudod már nagyon régen hallottam ilyen jókivánságot, nagyon jól esett!
Milyen beszólásokat kapsz?
Mit nem csinál a férjed, amit eddig?
Hány éve vagytok együtt?
Vallásosak vagytok?
1.pl. megkeresnek rajtam minden pontot, hogy milyen hibákat találnak.Vagy beolvasnak, hogy hirtelen meglepetésemben meg sem tudok szólalni.stb.
A multbeli dolgok rajtam vannak levezetve, amikor nekem semmi közöm hozzá.Akik elkövették rátojnak én meg hordom a szégyenüket a hátamon,holott becsületes,tiszta emberként élek,éltem mindig.
Nekem nem szokásom az embereket sértegetni.
2.A férjem sokat tesz a családjáért, de kényelmesen.
Viszont ugy,hogy az én agyamból pattanak ki általában a dolgok.
3.Nem mostanában házasodtunk.
4.Vallásosak? Nem járunk templomba!
Lehet rosszul soroltam fel a kérdéseidet, azt hiszem Lucifer.
1. A férjeden kívül ki talál még benned mindig hibát? Mert több emberről írsz...
2. Hogyan kezdődött az egész? Mi volt az előzménye?
3. Írnál pédát, hogy hogyan olvasnak be? Pontosan mit mondanak, te hogy reagálsz és mi lesz a következménye?
4. Biztos, hogy rajtad verik, nem csak mérgelődnek?
5. Milyen dolgok szoktak kipattani a fejedből, aminek a férjedéből kellene? Hogy töltitek az időt? Mi az ami sok és mi hiányzik?
1.A férjem,akkor szokott leszólni, ha az igazamat szeretném megvédeni.pl a sógornõmmel vagy sógorommal szemben, ilyenkor mindig kiforgatják, amit én sérelmezek.Ami baj, hogy a férjem elõttük nem áll ki mellettem.Ilyenkor az történik, hogy nem szólok elõttük semmit sem, csak ha hazamentünk, és egy vita lesz belõle,
és én maradok alul.pl; a sógornõméknél vagyunk, nem engedi,hogy a férjemmel egymás mellett üljünk, közénk mászik, vagy én szóhoz sem jutok, sõt a férjemet szóval tartják,hogy megfeledkezik szinte rólam,rólunk.Sokszor a sógornõm ugy néz rám,mint akit meg tudna fojtani eg ykanál vizben.Rengeteg dolog,sok lenne leirni.A lánytestvéreim, mindig azt képzelik,hogy nekem milyen jól sikerült az életem, mert sohasem szidtam a férjemet, hanem a problémákat magamba zártam.
2.Hogyan kezdõdött az egész, azt hiszem ebben én vagyok a hibás, mert azt hittem, ha nem bántok meg embereket akkor majd észreveszik, hogy ugyis lehet élni, ha nem piszkáljuk egymást.Tévedtem, mert inkább rám kaptak.
3.pl.ha nem vagyok valamiben biztos,akkor nem szeretem elmondani a dolgaimat, pontosan azért, mert félek attól,hogy nem sikerül.Ilyenkor megkapom,hogy én beképzelt vagyok, a sógornõmtõl csakugy megkérdeztem,hogy szerinted levágassam a hajamat, egybõl idegesen visszavágott, hogy mi van benne szépség(sokaknak tetszik a hajam).Sok dolog van, nehéz felsorolni!
Mint irtam az lesz következménye, hogy hirtelen nem tudok visszaszólni és kihuzom magamat azoktól az emberektõl,akik gonoszak velem.
Most már ha tehetem ritkán találkozom velük.
4.Igen az anyámon tapasztaltam, a hugomon is stb,hogy rajtam vezetik le a feszültségüket,mert én türelmes vagyok és nem szólok vissza nekik, inkább mondhatni,hogy a viselkedésem nevelt.
5.Milyen dolgok.pl. amikor a férjem tanult, tõlem kérdezte meg, hogy milyen szakot tegyen, amikor maszekba akrt dolgozni én bátoritottam,hogy tegye, még a dátumot is megmondtam,hogy mikor lenne aktuális.Itt is fel lehet sorolni eléggé sok mindent.Az éltvezetésben azt hiszem,hogy én jobb vagyok a férjemnél,viszont õ valósitja meg a kitüzõtt célokat, mivel az õ reszortja.
Na Lucifer leirtam néhány dolgot, ezen a dolgokon ugysem lehet változtatni,addig amig az emberek nem tudnak egymás mellett békében lenni.Addig,amig az emberek nem tudják önmagukat elfogadni olyannak,amilyenek.
Addig,amig az anyagiak számitanak és a szeretet már kifagyott az embertársakból, tisztelet a kivételnek!
https://www.youtube.com/watch?v=HUeledMNSbo
Szerintem nyugodtan mondd meg, ha rosszul esik neked.
Az elnyomott fájdalom megmérgezi a lelket.
Szerinted szereted a férjed? Fontos vagy neki? Boldog vagy a családoddal?
Nem lehet elkerülni, hogy a sógorokkal találkozzál?
(az érthető, hogy szívesen beszélnek a tesójukkal).
Amit én tudok tanácsolni, hogy mindenképpen jelezd, ha fáj neked valami. Ez nem bunkósság, hanem kizökkent ebből a "vesztes" állapotból.
Vagy világos lesz előtted, hogy ki "ellenség" vagy tettél valamit azért, hogy jobb legyen. És utána erre könnyebb építeni a jövőt is.
Irigyek volnának rád?
A hajas dologra meg máskor megjegyezheted, hogy most mi bajod van, csak kikérted a tanácsát, mert ez olyan női dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!