Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek sors vagy szabad...

Prométeum kérdése:

Szerintetek sors vagy szabad akarat? Töbszőr megcsinálták már a hotoszkòpomar de nagy marhaságok jöttek ki akkora hülyeségekett írtak hogy hajam az égnek ált. Ezen az asztrològia és egészség oldalon

Figyelt kérdés
Meg egyàltalàn hogy van pufàjuk terelni cìmkézni szentimentàlis lírai ilyen meg amolyan érzékenynek beàllitani meg jogy attol leszek boldog hogy direkt fel tépem a lelki sebeimet? ugyan már kretèn banda és nem attòl leszek sikeres hogy àtlag ember lestlzek. Nàllam életem végéig àllarc marad az. aszcendens.külömben 1990 01.30.án születtem Vácon
2013. jún. 29. 17:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

prométeum...hát..."van pufàjuk,van pufàjuk"... de miért is kérdezed őket? pl én nem kérdezem, megpróbálom a gondjaimat megoldani, elmélyülni a megismerésben, és valahogy kifejezni azt. Nincs szükségem "hotoszkópra"

Egyébként sors van, és szabad akarat is van. Nem akarhatom szabadon, amit a sors ad - pl hogy ide születtem, ekkor és ekkor, de szabad vagyok, amikor a teremtő képzeltem működik.

2013. jún. 29. 17:34
 2/17 anonim ***** válasza:
*a teremtő képzeletem
2013. jún. 29. 17:35
 3/17 anonim ***** válasza:
23 éves vagy, és így megy a helyesírás?
2013. jún. 29. 17:36
 4/17 anonim ***** válasza:
Kétszer álltam neki a kérdésnek, de még mindig nem értem...
2013. jún. 29. 17:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Telefonon keresztül könyű félre írni, de ami a lényeg hogy màs születési dátum vonatkozik. ràm
2013. jún. 29. 19:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem illik rád egyik "jeles szakember" munkája sem, mit foglalkozol vele? Örülj, hogy egy marhasággal kevesebb van az életedben.
2013. jún. 29. 19:35
 7/17 A kérdező kommentje:
Mert jòl jön az ember életében egy biztos írànytű hogy merre tovább, hogyan merre kell egy szillàrd talaj
2013. jún. 29. 21:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Benned van az iránytű, mi saját utadat mutatja. Tessék figyelni, és figyelni az intuíciókra. Ha egy külső iránytűre figyelsz, lehet, hogy eltévedsz, vagy másnak az útjára tévedsz.. svadharma - sajátút. Nagyon fontos fogalom.

[link]

És a szilárd út.. hát igen..

"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:

Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

(Weöres Sándor: A teljesség felé - ezt olvastad?)

2013. jún. 29. 21:33
 9/17 A kérdező kommentje:
Talàn régen at avangàrd versekett joban szerettem!
2013. jún. 29. 21:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Apám, hát ha a horoszkóp a biztos iránytű, akkor mi az ég haragjának írtad ki ezt a kérdést? Higgy benne, azt' jó' van. Don't waste my time, de a magadét se.
2013. jún. 30. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!