Szerintetek sors vagy szabad akarat? Töbszőr megcsinálták már a hotoszkòpomar de nagy marhaságok jöttek ki akkora hülyeségekett írtak hogy hajam az égnek ált. Ezen az asztrològia és egészség oldalon
prométeum...hát..."van pufàjuk,van pufàjuk"... de miért is kérdezed őket? pl én nem kérdezem, megpróbálom a gondjaimat megoldani, elmélyülni a megismerésben, és valahogy kifejezni azt. Nincs szükségem "hotoszkópra"
Egyébként sors van, és szabad akarat is van. Nem akarhatom szabadon, amit a sors ad - pl hogy ide születtem, ekkor és ekkor, de szabad vagyok, amikor a teremtő képzeltem működik.
Benned van az iránytű, mi saját utadat mutatja. Tessék figyelni, és figyelni az intuíciókra. Ha egy külső iránytűre figyelsz, lehet, hogy eltévedsz, vagy másnak az útjára tévedsz.. svadharma - sajátút. Nagyon fontos fogalom.
És a szilárd út.. hát igen..
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:
Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
(Weöres Sándor: A teljesség felé - ezt olvastad?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!