Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek sors vagy szabad...

Prométeum kérdése:

Szerintetek sors vagy szabad akarat? Töbszőr megcsinálták már a hotoszkòpomar de nagy marhaságok jöttek ki akkora hülyeségekett írtak hogy hajam az égnek ált. Ezen az asztrològia és egészség oldalon

Figyelt kérdés
Meg egyàltalàn hogy van pufàjuk terelni cìmkézni szentimentàlis lírai ilyen meg amolyan érzékenynek beàllitani meg jogy attol leszek boldog hogy direkt fel tépem a lelki sebeimet? ugyan már kretèn banda és nem attòl leszek sikeres hogy àtlag ember lestlzek. Nàllam életem végéig àllarc marad az. aszcendens.külömben 1990 01.30.án születtem Vácon
2013. jún. 29. 17:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy más születési képlet vonatkozik rád. Az asztrológia eredetileg azt jelentette hogy a születés pillanatában lejegyezték hogy mely csillagképek, bolygók hatásai voltak az uralkodóak és a legerőteljesebbek.

Az asztrológia is egy szakma, és mint minden szakmában itt is vannak nagyon jók, de nagyon rossz és nem túl hozzáértő emberek. Jó asztrológus azt is ki tudja számítani hogy mikor születhettél pontosan, ha nem tudod a percre pontos dátumot, bizonyos konstellációkból vissza tudnak következtetni.

Miért nem próbálod ki inkább a sorselemzést vagy egy numerológus véleményét?

2013. jún. 30. 08:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Ezekett nem imerem annyira de ezekett is meg lehett probàlni.
2013. jún. 30. 11:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Visszont én mondom hogy tők màs időpont vonatkozik ràm és tők más személyiség.
2013. jún. 30. 11:03
 14/17 Astara ***** válasza:
Öööö, azt értem, hogy azon háborogsz h. csináltak egy horoszkópot rólad, ami szerinted nem illik rád - lehet. De hogy jön ide kérdésként akkor a "Szerintetek sors vagy szabad akarat? " cim????
2013. júl. 1. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Az egy nagyon jó indítás volt, Astara, hogy az ilyen hülyék bedőljenek és írjanak, mint pl én #1;#8;-ban...de reagálni, azt már nem, a kérdező a kezdetek embere lehet.
2013. júl. 1. 17:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Annyi lényeg hogy azt akarja a kérdező kihozni hogy más "képlet" vonatkozik rá.

Na de kérdező most akkor szerinted máskor születtél?

Még nem is tudod hogy milyen lenne egy részletes jellemzés, de te már eleve tiltakozol? Nem értem hogy van ez. Amúgy sejtem. Magadnak elképzeltél egy személyiséget és azt akarod, hogy az vonatkozzon rád. Amúgy meg hagyd a horoszkópot a francba. Egy jó horoszkóp nem a személyiséged mutatja meg hanem a lehetőségeidet. De te még nem voltál jó asztrozófusnál, azt sem tudod milyen lehetőségeket mondana, te egyszerűen csak tiltakozol. Nincs kőbe vésett szabály. A személyiséged te magad alakítod. Egy pontos horoszkóp rá tud világítani a gyengeségeidre, és ha rávilágított a gyengeségeidre akkor te tudhatod hogy miben kell fejlődnöd. De ez csak a jó aszrológusra igaz. Ugyanebből a szempontból egy jó barát is megteszi, a barátok is rávilágítanak mi lehet a gond. Amúgy meg minek neked jellemzés? Úgy látszik te tudod milyen vagy. Ha te biztos vagy a személyiségedben, akkor nem kell dühöngeni bugyuta jellemzésen.

2013. júl. 5. 05:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Mert jól jőn néhàny hasznos tanàcs.
2013. júl. 5. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!