Honnan lehetek biztos benne, hogy valamilyen különleges képességem van? Fel kell hozzá keresnem valakit?
Ott vannak pl a tv-ben a jósok. Azok is azt hiszik, hogy természetfeletti képességgel rendelkeznek, holott nem többek egy átlag embernél. De már annyira elhitették magukkal ezt az állapotot, hogy nem csak, hogy képtelenek kimászni belőle, de még saját magukon kívül másokat is megtudnak győzni, hogy nekik tényleg van ilyen képességük.
Minden csak hit, és gyengeség kérdése. Én nem tudnék ennyire hinni dolgokban, hogy szemrebbenés nélkül mások szemébe hazudhassam, hogy mekkora nagy jós, vagy látó, vagy mittudomén mi vagyok. Mert nekem erős, és megrengethetetlen a hitem abban, ami valóságos, kézzelfogható, tudományos dolgokon alapszik. És ez számít reálisnak..nem a furcsa tévképzetek.
Azzá leszel, amiben hiszel!
Ezért ne higyj őröltségekben, butaságokban!
Önvizsgálattal.
Figyeljed meg, milyen képességei vannak az 'átlagembernek' nevezetteknek.
Aztán vizsgáljad meg, milyen többlet-képességekkel rendelkezel te.
Ezek alapján megválaszolhatod kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!