Mit kéne tennem?
Egész életemben odáig voltam a tündérekért/sárkányokért és az unikornisokért. Mindig is szerettem a meséket. A testvérem nem, de ma néztük a különböző népek horoszkópjait, és a húgomnak kijött a sárkány és az unikornis is, nekem meg egyszerűen semmi különleges. Emiatt nagyon csalódott vagyok, mert egyrészt lovagolok, és ismerek különleges lovakat, akiket unikornisnak hívok, és nemrég beszéltem egy ötvössel, hogy szeretnék egy sárkányt ábrázoló gyűrűt, de mostantól mindig a húgom fog eszembe jutni róla, akit ugyan szeretek, de a sárkányt a szimbolikus jelentése miatt választottam.
Kérlek ne kezdjetek el gúnyolódni, ez a dolog nagyon fontos számomra!
fogadd el magad ilyennek. Szeresd magadat!
nincs semmi baj azzal, hogy nem neked jöttek ki ilyenek a horoszkópból. Attól még ugyan úgy álmodozhatsz róluk, nem fognak megsértődni rád a hugod miatt.
Unikornisról nyergelj át Pegazusra!
Akármilyen különleges lovakat ismersz is, hibásan nevezed unikornisnak, ha homlokukból nem nő ki EGY szarv!
.
Elárulnád, melyik horoszkóp jegye az unikornis, ami hugodnak kijött?
A kínaiban van sárkány, de egyszarvú nincs.
:D Én meg nemrég néztem egy természetfilmet,bivalyok meg oroszlánok voltak benne,és elgondolkoztam,hogy ha állat lennék,bivaly szeretnék lenni,mert olyan összetartóak és határozottak voltak,hogy még az oroszlánokat is elkergették és megvédték a borjúkat.
Erre mi a kínai horoszkópom?Bivaly:D
Egyébként ne vedd a szívedre,nem a jelkép a lényeg.
Attól te még mindig otthonosabban fogsz mozogni "ebben a világban",mint ő.És mindig lesz egy olyan kapocs közted és e-között a "világ" között,amit ő soha nem fog megérteni:)
Ráadásul lefogadom,hogy neki ez semmit nem jelent..Nincs okod irigyelni őt:)
Te akkor is különleges vagy,ha nem a sárkány vagy az unikornis jegyében születtél,mert téged a személyiséged tesz különlegessé,és ez többet ér,mert te választottad,míg a születési időd adott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!