sok függ a partnertől... skorpió vagyok, volt skorpió partnerem, hát vele nagyon jó volt. lehetett vele vadulni is, tényleg csípni marni egymást, az élvezetes volt.
akkor volt mérleg, vele sem volt rossz, de valahogy hiányoltam valamit... nem tudnám megfogalmazni de talán a szenvedélyt hiányoltam.
volt még egy mérleg... ő meg annyira elhúzta az előjátékot, hogy azzal lombozott le végtelenül. konkrétan úgy szakítottunk, hogy egy ilyen után, miután már többször mondtam, hogy hamarabb is rátérhetnénk a lényegre... csak nem sikerült... felöltöztem és szó nélkül otthagytam pucéran.
aztán most már hosszú ideje halak partnerem van... ilyen isteni szex még a skorpióval sem volt... mert a halakkal nemcsak vadulni lehet, hanem olyan romantikus dolgokban is benne van. ráérez mikor milyen hangulatom van, meg sok új dolgot kitalál.
igazából ... én skorpió elég mohó vagyok. néha önző is, fontos hogy eljussak a csúcsra. meg van, hogy egy nap nem elég egy... és az a jó, hogy a halakkal a végtelenségig lehet, akár egész nap lehet szexelni, mert ők is olyanok (legalábbis az én halakom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!