Horoszkóp kérdés? Ki tud okosat mondani erre?
Az a helyzet,hogy épp hónapváltáskor (febr. 20.) születtem,ezért néhány horoszkópban vízöntő vagyok,a többiben meg halak,de a halak a gyakoribb. Viszont a halak általános jellemzése egyáltalán nem illik rám,a vízöntőké annál inkább.
Vízöntő:"Az egyik legemberibb, legemberszeretőbb jegy. Segítőkész, közösségi gondolkodású.
Éles eszű, eredeti, ötletes, intellektuális, barátságos, őszinte, független, rendkívül szabadságszerető.
Sokoldalú, zseni alkat, a típus minden áldásával és átkával együtt. Újító, forradalmár, reformer, aki nem illeszthető semmilyen rendbe, rendszerbe. Vonzzák az új társadalmi mozgalmak, a modern technika, a merész ötletek, találmányok.
A szerelemben is sokat megőriz a függetlenségéből. Rossz esetben megalkuvásra képtelen, önfejő, érzéketlen, különc. Öntörvényű, fanatikus, ideges, lázongó, idealisztikus, megdöbbentő, kiszámíthatatlan, féktelen, hőzöngő, irányíthatatlan."
Halak: "Befelé forduló, elsősorban az érzelmei irányítják. Emberszerető, jóindulatú, megértő, önfeláldozó. Romantikus, áldozatkész, együttérző, érzelem gazdag, fantáziadús, alkalmazkodó, békeszerető. Rendkívül érzékeny, intuitív. Látszólag akarat-gyenge, hiányzik belőle az önmegvalósítás kényszere.
Jóindulatát gyakran gyengeségnek vélik. A szerelemben is hajlamos a plátói érzelmekre.
Rossz esetben túl érzékeny, befolyásolható, határozatlan, illuzórikus, irreális, érthetetlen, zavaros, szétfolyó, megbízhatatlan, csaló. Könnyen kicsúszik a lába alól a talaj, ilyenkor előfordul, hogy alkoholhoz, droghoz nyúl."
Itt is febr 19-től már elvileg halak vagyok,de egy fél szó sem igaz rám szinte,ellenben a vízöntővel,amiből nagyjából minden. Hogy döntsem el,hogy melyik az én csillagjegyem? Dátum szerint gyakoribb a halak, viszont,mint írtam,jellemzőbb a vízöntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!