Skorpió-Skorpió: Szélsőséges természetük rányomja a bélyegét a kapcsolatukra. Szenvedélyesek, féltékenyek, birtoklóak, szerelmük a legnagyobb hőfokon ég. Kitűnően megértik egymást, de sajnos energiájuk nagy részét a napi hatalmi harcokra pazarolják, melyet a nem túl izgalmas szexuális életük sem enyhít. Kapcsolatuk - mivel két tökéletességre törekvő harcias lény alkotja - lehet csodálatos, de akár borzalmas is. Ha képesek jól ráérezni egymás óhajaira és tulajdonságaikra, az ilyen páros csodákra képes.
Horoszkóp esetében ha ilyent kérdezel számít ki a nő és a férfi.
Skorpió (férfi)-Halak (nő): Az első látásra szerelmesek lesznek egymásba. A Skorpió magához ragadja a vezetést - ami nagyszerűen megfelel a Halaknak - és bár mindketten birtoklóak, a Skorpió nehezen tudja elviselni a Halak született érzelgősségét. Testi kapcsolatuk izgalmas, kiváló. Ebben a párosban az érzelmeké a vezető szerep. A Skorpió nem bántja meg a Halak érzelmeit, szenvedéllyel viszonozza a szerelmét és arra is marad energiája, hogy állandóan éberen őrködjék a családi kassza felett.
Skorpió (nő)-Halak (férfi): Szerelem első pillantásra. Ideális pár lehetnek. Nagy és mély érzések, erős vonzás, és ötletdús erotika. Boldog és szép évek várnak rájuk. Ebben a kapcsolatban jó esetben mindkét fél a pozitív tulajdonságait tudja felszínre hozni. Bár a Halak jegyében született különcnek tűnik, a Skorpió mégis igen jól megérti társát, aki pedig biztonságban érzi magát a Skorpió erejének és harci kedvének köszönhetően. A Halak kissé érzelgős, ami bosszanthatja a Skorpiót, illetve a Skorpió dinamikussága taszíthatja a Halakat. Szexuális életük forró, vonzó és ötletdús.
Remélem segítettem kielégíteni kíváncsiságod, egy oroszlán.
Tüzes jegyként többször megfigyeltem már többféle Skorpiót. Az összes kellemetlen tulajdonsága mellett is azt mondom, hogy nagyon kiszámíthatatlan és a hiperérzékenységét sem tudod hova tenni sokszor (vagy eredeti érzelmei vannak, vagy megjátsza magát csupán a maásik sakkbantartása miatt), emiatt még a legközelebb álló jegyekkel is rengetegszel veszekszenek és/vagy csendesen nyírják egymást mások előtt is, csúnyán jellemzik a másikat a háta mögött családtagok és barátok előtt is, s 4 fal között is.
Lehet, hogy csak nekem furcsa ez egy kicsit, viszont biztos, hogy nem bírnám ezt csinálni évtizedeken keresztül, családban főleg nem.
szia, én sosem fikázom/beszélem ki a barátaimat a hátuk mögött, más csillagjegyű barátnőm simán megteszi :D
nekem van egy kos jegyű nagymamám (ami ugye tűzjegy) na ő orrba-szájba kibeszél mindenkit elég durva módon és még hozzá is költ dolgokat. ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez egyénfüggő :)
én akkor szoktam robbanni ha vki hazudik, ferdíti a valóságot, belelovalja magát a saját képzelgéseibe stb, mert nagyon erős az ugazságérzetem.ilyenkor persze h beszólok :D
de amúgy néha én is azt kívánom, hogy bár valami egyszerűbb jegybe születtem volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!