Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió Halak vagy Skorpió...

Skorpió Halak vagy Skorpió Skorpió passzol jobban?

Figyelt kérdés

2014. szept. 4. 11:01
 1/7 dickharta válasza:
válaszd inkább a halakat! :) kevesebb lesz a surlódás..
2014. szept. 4. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Minden élőlény a saját fajával szaporodjon.
2014. szept. 4. 11:11
 3/7 csabika1971 ***** válasza:
76%

Skorpió-Skorpió: Szélsőséges természetük rányomja a bélyegét a kapcsolatukra. Szenvedélyesek, féltékenyek, birtoklóak, szerelmük a legnagyobb hőfokon ég. Kitűnően megértik egymást, de sajnos energiájuk nagy részét a napi hatalmi harcokra pazarolják, melyet a nem túl izgalmas szexuális életük sem enyhít. Kapcsolatuk - mivel két tökéletességre törekvő harcias lény alkotja - lehet csodálatos, de akár borzalmas is. Ha képesek jól ráérezni egymás óhajaira és tulajdonságaikra, az ilyen páros csodákra képes.

Horoszkóp esetében ha ilyent kérdezel számít ki a nő és a férfi.

Skorpió (férfi)-Halak (nő): Az első látásra szerelmesek lesznek egymásba. A Skorpió magához ragadja a vezetést - ami nagyszerűen megfelel a Halaknak - és bár mindketten birtoklóak, a Skorpió nehezen tudja elviselni a Halak született érzelgősségét. Testi kapcsolatuk izgalmas, kiváló. Ebben a párosban az érzelmeké a vezető szerep. A Skorpió nem bántja meg a Halak érzelmeit, szenvedéllyel viszonozza a szerelmét és arra is marad energiája, hogy állandóan éberen őrködjék a családi kassza felett.

Skorpió (nő)-Halak (férfi): Szerelem első pillantásra. Ideális pár lehetnek. Nagy és mély érzések, erős vonzás, és ötletdús erotika. Boldog és szép évek várnak rájuk. Ebben a kapcsolatban jó esetben mindkét fél a pozitív tulajdonságait tudja felszínre hozni. Bár a Halak jegyében született különcnek tűnik, a Skorpió mégis igen jól megérti társát, aki pedig biztonságban érzi magát a Skorpió erejének és harci kedvének köszönhetően. A Halak kissé érzelgős, ami bosszanthatja a Skorpiót, illetve a Skorpió dinamikussága taszíthatja a Halakat. Szexuális életük forró, vonzó és ötletdús.

Remélem segítettem kielégíteni kíváncsiságod, egy oroszlán.

2014. szept. 4. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Olvasd el ezeket is (de ezek csak általánosságok):

halak férfi + skorpió nő

[link]

skorpió férfi + halak nő

[link]

skorpió férfi + skorpió nő

[link]

De nem csak a napjegy számít, persze valami támpontot ad.

2014. szept. 4. 12:09
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2014. szept. 4. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Tüzes jegyként többször megfigyeltem már többféle Skorpiót. Az összes kellemetlen tulajdonsága mellett is azt mondom, hogy nagyon kiszámíthatatlan és a hiperérzékenységét sem tudod hova tenni sokszor (vagy eredeti érzelmei vannak, vagy megjátsza magát csupán a maásik sakkbantartása miatt), emiatt még a legközelebb álló jegyekkel is rengetegszel veszekszenek és/vagy csendesen nyírják egymást mások előtt is, csúnyán jellemzik a másikat a háta mögött családtagok és barátok előtt is, s 4 fal között is.

Lehet, hogy csak nekem furcsa ez egy kicsit, viszont biztos, hogy nem bírnám ezt csinálni évtizedeken keresztül, családban főleg nem.

2014. szept. 6. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:

szia, én sosem fikázom/beszélem ki a barátaimat a hátuk mögött, más csillagjegyű barátnőm simán megteszi :D

nekem van egy kos jegyű nagymamám (ami ugye tűzjegy) na ő orrba-szájba kibeszél mindenkit elég durva módon és még hozzá is költ dolgokat. ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez egyénfüggő :)

én akkor szoktam robbanni ha vki hazudik, ferdíti a valóságot, belelovalja magát a saját képzelgéseibe stb, mert nagyon erős az ugazságérzetem.ilyenkor persze h beszólok :D

de amúgy néha én is azt kívánom, hogy bár valami egyszerűbb jegybe születtem volna. :)

2014. szept. 6. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!