Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Múlhat az alany csillagjegyétő...

Múlhat az alany csillagjegyétől, hogy mennyire egoista nagyképű?

Figyelt kérdés

#csillegjegy
2014. aug. 25. 03:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
Gyerek nevelés ide vagy oda, egy idő után mindenkin meglátszik milyen jegy szülötte. Minden csak nézőpont kérdése, hogy milyen szemüvegen keresztül nézzük az egészet. A másik. Én mindig is olyan voltam mint egy skorpió, még mielőtt tudtam volna erről az egészről, tehát megfelelési kényszerről nem beszélhetünk, és nevelve is lettem. Mint mondtam, minden csak nézőpont kérdése.
2015. dec. 28. 21:10
 12/12 anonim válasza:
Mérleg vagyok, de a legtöbb ember szerint beszédes, vidám, hangoskodó, meg beképzelt ill. Egoista szoktam lenni (úgy mindig)... Szóval nem minden esetben függ csillagjegytől. Én pl. Az ellentéte vagyok a magaménak :D (állítólag)
2020. jan. 5. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!