Múlhat az alany csillagjegyétől, hogy mennyire egoista nagyképű?
Figyelt kérdés
#csillegjegy
2014. aug. 25. 03:43
1/12 anonim válasza:
Szerintem igen. Volt egy oroszlán jegyű ismerősöm anno. Olyan beképzelt volt. Folyton mondogatta, hogy az én csillagjegyem (ikrek) mennyire sz@r, és ő milyen tökéletes, neki semmi hibája nincs és nem is volt.
2/12 A kérdező kommentje:
en az ikrekkel jövök ki legjobban azok is ilyen bulizosak meg kattogosak mint en eddig azt vettem eszre. am vízöntő vagyok
2014. aug. 25. 06:21
3/12 anonim válasza:
Szerintem is mulhat.
A legjobb baratnom is Ikrek s kisse hamar idegesedik, de attol jofej.
Nekem is szinten Oroszlan ismerosom van, de az olyan, jogy ha azt mondjuk, ami neki nem tetszik, akkor Csatt Egy Nagy Pofon....
En amugy Merleg vagyok.
Ja es vagy egy Szuz ismerosom, aki mindig menozik es nagykepuskodik....
5/12 anonim válasza:
Mivel a csillagjegy - mint olyan, - egy kitalált "valami", tulajdonosa a nemlétező tulajdonságok hitében változik azzá, ami.
6/12 anonim válasza:
Azért ez a kérdés így feltéve.... Erre még egy asztrológus is azt mondaná, hogy NEM. Én is vízöntő vagyok és én is jól elvagyok az ikrekkel amúgy, szerintem ezek a jegyek jól passzolnak. Nem igazán viselem el az oroszlánokat, skorpiókat, bakokat, de azért közöttük is van olyan, aki tök normális (csak ritka), szóval nem érdemes ilyen szinten ebből kiindulni.
8/12 anonim válasza:
Inkább azt mutathatja meg egy képlet, mennyire vagy hajlamos így viselkedni, és persze életfeladatod ebből tanulni is, továbbfejlődni, de tudtommal ezt nem a napjegy, hanem valami más jelzi.
9/12 anonim válasza:
Szerintem igen. Még az is aki nem tudja hogy mi jellemző rá, ő is átlagban úgy viselkedik ahogy a jellemzésében szó van róla. Tehát az nem befojásolja a dolgot hogy mennyire ismeri vagy nem. Saját tapasztalat. Nem légből kapott valami. Hidd el. Persze vannak ritka kivételek. Amúgy én skorpió vagyok. Ha meg rosszat kell keresni valakiben azt mindenhol lehet.
10/12 anonim válasza:
Ha múlhatna, a külőnbőzö kultúrák horoszkópjai csak nevükben térhetnének el egymástól.Ha a születés dátua meghatározza a jellemet, akkor tagadnunk kell a gyermek nevelése hatását.
Következik ebből, hogy a nemlétező, csak kitalált csillagjegyek nem meghatározói az egyén jellemének.
Figyelembe kell venni a megfelelési kényszert, ha valaki hisz a horoszkópban, igyekszik megfelelni annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!