Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan lehet tudni valakiről...

Honnan lehet tudni valakiről ránézésre (ismeretlenről), hogy mi az aszcendense?

Figyelt kérdés
Pár napja amikor dolgoztam (pultos vagyok), odajött hozzám egy férfi innivalót kérni, és kérdezte, hogy mi a horoszkópom, de még mielőtt megvárta volna a választ közölte, hogy nekem biztosan vízöntő az aszcendensem. Abszolút nem ismertem, ő sem engem, akkor láttuk egymást először. Fogalmam nem volt, hogy mi az az aszcendens, meg nap meg hold, meg ilyesmi, de rákerestem neten, és igazat mondott. Szóval ezt hogy?
2014. aug. 24. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tudod ránézésre a születési dátumát, tudsz fejben horoszkópot készíteni, akkor egyszerű.

"...vízöntő az aszcendensem."

No, itt a cumi!

Ismerkedni akart csupán, mert összekeverte az aszcendenst a csillagjeggyel.

Akárcsak te.

2014. aug. 24. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy összekeverte, mert mondtam neki utána, hogy szűz a horoszkópom. A születési dátumomról pedig semmit nem tudott. Azt sem tudta, hogy hány éves vagyok.
2014. aug. 24. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól tippelt, ennyi.
2014. aug. 24. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

"...és kérdezte, hogy mi a horoszkópom, de még mielőtt megvárta volna a választ közölte, hogy nekem biztosan vízöntő az aszcendensem..."

Te magad bizonyítod az összekeverést.

.

A férfi tkp. így viselkedett:

- Mi a kedvenc kajád? - te biztosan kóstoltad már a skót viszkit.

Igen, nyert!

2014. aug. 25. 06:02
 5/6 anonim válasza:

Egyszerű a válasz. Az aszcendens a külső megjelenési formát, stílust jelöli és így a Te esetedben valószínűleg kissé szokatlan volt a ruhád vagy a következő:

[link]

Magas, izmos, arányosságával kellemes benyomást kelt. A teste kissé csontos, de nem szikár. Jellegzetességei az irizáló szemek (módosulhat a színe) és az elfogulatlan tekintet. A pupilla gyakran változik, szűkül, majd tágul. Az arca mosolygós, nevetéskor a fogak kilátszanak, esetleg az íny is. Járása sietős, ha éppen nem töpreng valamin, akkor a lépései szabálytalanok.

2014. szept. 3. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát én alacsony vagyok, de nem éppen csontos. Inkább normál alkatú. A hajam kék, a szemem barna de sokan mondják, hogy elég sok érzelem kiolvasható a szememből. A ruhám pultos egyenruha volt, amit nem is szeretek, a lényeg, hogy abból nincs mit kiolvasni. Öhm, a megjelenésem körülbelül ilyen volt. :D Bár rákérdeztem, hogy a kék hajam miatt gondolta-e vagy sem, és azt mondta, hogy azért is. :)
2014. szept. 3. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!