Elmagyarázná nekem valaki, hogy milyen alapon gondolják a horoszkópban hívők, hogy az ember személyiségét, és sorsát az határozza meg, hogy mi a csillagjegyük?
Mert szerintem az, hogy az ember melyik hónapban született, egyáltalán nincs hatással a fent említettekre...
Például hogyha én később jöttem volna a világra, a kitűzött időpontnál, mondjuk egy héttel, akkor teljesen más lenne a személyiségem, csak mert átcsúsztam egy másik hónapba?
Szerintem ez az egész csak parasztvakítás.
Engem aztán pont hidegen hagy, hogy ki miben hisz, de én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy ha valaki valaki valamit elfogad, vagy hisz benne, akkor azt azért teszi, mert az adott dolgot alá tudja támasztani érvekkel. Arra voltam kíváncsi, hogy mik ezek az érvek az asztrológia hitelessége mellett. Ezt azért merészeltem megkérdezni, mert én magam semmilyen értelmes érvet nem találtam erre vonatkozólag, és titkon reménykedtem benne, hogy miután senki nem tud majd értelmes választ adni, az a sok naív ember, aki hétről hétre a horoszkópját bújja, (és itt gyk-n nagyon sok ilyen van) majd talán elkezdi használni a fejét, és rádöbben arra, hogy ez mekkora marhaság. Mindezzel csupán társadalmunk fejlődését kívántam szolgálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!