Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő pasiról tapasztalatok?...

Vízöntő pasiról tapasztalatok? Milyen csillagjegyű nőkkel illik leginkább össze szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 19:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
50%
Vízöntő pasi???? Neeeeeee..... utálom őket, csak hisztizni tudnak, de nem tesznek semmit azét, hogy változzon valamit...ha csórón akarsz élni akkor gyerünk , gyere vele össze, ha egész életedben egy csecsemőt akarsz nevelni akkor hajrá! Semmire nem jók, adják a szépet és a jót, viszont állszentek hazudozók, erkölcstelenek és kétszínűek! Én kerülöm őket, Skorpió vagyok, 2 éven keresztül csak folytonos becsapás és átverést kaptam...ma már úgy vagyok vele, hogy inkább kerülök 5 km-t mintsem elmenjek abba az utcába ahol ő él....fújjjjjj....... Fússss, fúss tőle jó messzire!!!
2016. ápr. 8. 11:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Vízöntő férfiak nagyon jól kitudnak jönni a mérleg nőkkel és még a kos jegyű nőkkel is és még a szűz jegyű nőkkel is.

De a 12 csillagjegyből a gyakorlatban egyik sem kizárt, mert ahogy előttem írták, hogy ott meg a nyilas a párja a vízöntőnek és pont ezért írtam, hogy a 12 csillagjegyből az élet gyakorlata alapján egyik sem kizárt, hanem hozzáállás és ízlés kérdése, hogy külső, belső alapján bejön-e neki az ellentétes nemű személy, vagy nem.

2022. máj. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!