Bika nő és nyilas férfi mennyire illenek egymáshoz?
Amennyire a föld és a tűz. Elvileg nem illenek össze, de ott van még az aszcendens és a Holdjegy is. Lehet, hogy ezek letompítják valamelyest a szöges ellentéteket, ugyanis túl messze vannak egymástól (május-december).
Azt mondják az ideális kapcsolat 2-3 jegy.
Pl: én mérleg-Hold/skorpió-Napjegyű vagyok, jól kijövök a mérlegekkel, szüzekkel.
A férjem Szűz Hold, Mérleg Napjegyű, és csodálatos a házasságunk 6 éve.
Belenéztem a kristalygömbbe és szarul.
Örülsz?
A kérdés az nagyon jó, mert nyilas pasi ismerősöm is pont így él együtt bika nő párjával.
Nagyon érdekes az, hogy egy helyen, ahol pár évig laktam, a minden lében kanál és fontoskodó bika nő szomszédasszonyt anno megcsalta a nyilas pasi férje, s ott hagyta egy gyerekkel.
A nyilas pasira nagyon érvényes az, hogy szereti a kényelmet és a gondoskodást, ezt kb. 5-10 évre el is tudja viselni bármilyen nőtől, viszont a bika nőre az a legjellemzőbb, hogy nagyon posszeszív, rátelepedős és sokszor manipulatív is (ezt minden bika barátnőmnél észrevettem), amitől a nyilas pasi moccanni sem tud, s ezt ő nagyon nem viseli el, főleg nem hosszú távon.ű
Látom a csúcsfotókat nyilas-bika párosról a közösségi oldalakon, de ez nekem eléggé nem hiteles. Mindkét jegyű embertípust jól ismerem.
Nincs elég infó. A csillagjegy baromság, aki meg ez alapján dönt, bebizonyította Taigetosz-pozitív mivoltát.
Az asztrológiát felejtsd el, hazugság, inkább élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!