Halak férfi mások szerint is ilyen?
"A Halak férfi végletekig romantikus – és végletekig bátortalan. Gyakran macsó álarc mögé rejtőzik, de ennek ne dőljünk be. Ne várjuk, hogy kezdeményezni fog, ha belegebed a szerelembe, akkor sem. Meghódítani talán nem olyan nehéz – igaz, túlzott erőszakossággal elriaszthatjuk. Óvatosan, finoman bánjunk vele. Legyünk királylányok. Ha már a tenyerünkből eszik, akkor is vigyáznunk kell rá: folyamatos bátorításra, visszaigazolásra lesz szüksége – nekünk meg annál több türelemre. Kitartásunknak a mesebeli holtodiglan-holtomiglan lesz a jutalma."
Összeismerkedtem régebben is fiúval és hát, amint ezt elolvastam, ráismertem. Másoknak tapasztalat?
Elég sok Halak jegyű férfi is nő volt eddig éveken keresztül a környezetemben. A legnagyon hazugok, de igazán a legnagyobbak. Nem hiába sok színész és színésznő is Halak jegyű. Ugyanakkor szeretik a kényelmet, viszont ennék merkantilabb, pénzéhesebb jegyet még nem láttam, nem tapasztaltam. Ugyanakkor nagyon simán lopnak a dolgaidból is, anélkül, hogy megkérdeznék. Úgy érzik, hogy a kisebb-nagyobb értékeid, amelyekért keményen megdolgoztál, az övéjük is egyben.
A Halak nő méghozzá olyan végtelenül irígy és pénzéhes természet, ha érzi rajtad, hogy ügyes vagy és feltalálod magad, akkor lealáznak a föld poráig csak azért, hogy kihasználjanak, mint egy citromot: értékes infókat szednek ki belőled, pénzt is és közben még le is járatnak a hátad mögött.
Borzasztóan bele tudnak vinni bármilyen embert a susnyásba és ott konkrétan szétszedni lelkileg. Igazi stratégák.
A Halak férfi nagybátyám is 38 évesen eddig 3 feleséget fogyasztott el és mostani b.nője mellett is folyton más nőkkel, sőt 50-60 év feletti nőkkel bújik ágyba. Az ilyen érzelmes és romantikus?? Inkább úgy fogalmaznék, hogy tökéletes tükre a Skorpiónak.
A Halak férfi azért lehet szimpatikus sok embernek, mert elég jól átlát helyzeteket, viszont az embereket már nagyon nem ismeri és nagyon hiányzik belőle a gyakorlatiasság is.
Ugyanakkor, mint írtam nagy hantamester, s éppen emiatt, mert nem lehet rajta kiigazodni, a mélyebb gondolkodású embereknek nagyon antipatikus.
Amolyan "kutyának" is lehet nevezni, amely csak ugat, de nem harap és nem is akar, esetleg csupán unalomból, vagy pedig pénz szagot érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!