Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ki hisz tízmilliószoros...

Ki hisz tízmilliószoros napokban? És ez akkor most mi?

Figyelt kérdés
Nekem minden értelemben erős bevonzó képességgel rendelkező agyam van, néha jó néha rossz. Szerintetek (aki elhiszi, h működik azt kérdem) ha akkor vonzok be vmit: jún. 13 akkor beválik. Mert ha úgy vesszük, az százszoros nap is, meg péntek 13. szóval lehet, de titeket kérdezlek.

2014. máj. 3. 13:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
tudok olvasni! De nekem itt ne macskakörmözz azzal, amit írtam, mert félreérthető!
2014. máj. 4. 16:30
 12/15 A kérdező kommentje:
És de, az volt a kérdésem, hogy ki hisz benne!!! Teljesen félreértetted! Csak attól kérdeztem, nem attól, aki nem hisz, mert fel is tüntettem, hogy (aki elhiszi, h működik, azt kérdem) ez az egészre vonatkozott!!! OLVASS, ÉS UTÁNA POFÁZZ!
2014. máj. 4. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"De nekem itt ne macskakörmözz azzal, amit írtam, mert félreérthető!"

Mi? Hogy pontosan idéztelek? Tessék, megteszem mégegyszer:

"Ki hisz tízmilliószoros napokban? És ez akkor most mi?

Nekem minden értelemben erős bevonzó képességgel rendelkező agyam van, néha jó néha rossz. Szerintetek (aki elhiszi, h működik azt kérdem) ha akkor vonzok be vmit: jún. 13 akkor beválik. Mert ha úgy vesszük, az százszoros nap is, meg péntek 13. szóval lehet, de titeket kérdezlek."

Még így is véleményt kérdeztél, amire válaszoltam.

"És de, az volt a kérdésem, hogy ki hisz benne!!! Teljesen félreértetted!"

Nem. Te magad is írtad, hogy azt kérdezted, hogy ki hisz benne. Nekem erre az a válaszom, hogy ÉN NEM, MERT SZERINTEM HÜLYESÉG. Nem offoltam, választ adtam. Legközelebb ne kérdezz, ha nem akarsz válaszokat, vagy fogalmazz pontosabban.

"OLVASS, ÉS UTÁNA POFÁZZ!"

Hát, nem tudom, hogy ki nem tudja a saját kérdését értelmezni. Egyébként mókás nézni, hogy felhúzod magad azon, hogy se fogalmazni, se pedig szöveget értelmezni nem tudsz... :D

2014. máj. 4. 19:48
 14/15 Lilla 6 válasza:
Nem tudom mi az a tízmilliószoros nap, de az, hogy bevonzós agyad van... Nekem nem tűnik túl hihetőnek. Bocsi.
2014. máj. 21. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Buta nők szoktak hinni ilyen marhaságban, nem tudom, ho, olvassák, talán a Nők Lapjában. Egyáltalán hogy számolták ki ezt a tízmilliót, ez az első kérdés.

A második az, hogy kit érdekel a tízmilliószoros nap? Ha az emberek gondolatainak hatását számokkal lehet mérni, akkor tegyük fel, hogy egy gondolat hatása 10 a mínusz 60-adikon. Ezt megszorozzuk tízmillióval, az 10 a mínusz 53-adikon. Ez is ugyanolyan baromi kicsi, mint az eredeti szám. Tehát elhanyagolható a kettő közötti különbség.

2014. nov. 13. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!