Horoszkópból hogy kell kiolvasni?
Elkészítettem a sajátomat, (de nem ilyen weboldal alapján amit így a magazinok oldalán lehet, hanem rendes, hagyományos horoszkópot)
És érdekelne, hogy mi alapján határozható meg a párunk csillagjegye, akibe nagy eséllyel futhatunk bele.
(természetesen ez nem mérvadó lesz, csak érdekel, hogy a kidolgozott horoszkópról hogy lehet kiolvasni)
A fényszögeket kell nézni? Vagy azt, hogy melyik házban, melyik jegy tartózkodik? Vagy a Vénusz helyéhez köthető?
Aki meg hülyeségnek tartja, nem kell prédikálni, spóroljon meg életidőt azzal, hogy nem ír.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.
2.-4. vagyok.
Itt az én ábrám, mint várható volt egyezik a tiéddel:
[link] (A tiednél nem látszott hogy mi az aszcendns, határeset, nagyon rugalmasan kell kezelni.)
Az asztrológiát meg lehet tanulni könyvekből én is a klasszikusokkal kezdtem (Baktay, Dubravszki, Takács), aztán a Symbolon asztrológia irányzatot találtam a legmeggyőzőbbnek, erről olvastam könyveket. Nem jóslásra épül, a szkeptikusok sem nagyon találnak fogást rajta, a jungi pszichológiára épül, és a benned lévő személyiségeket elemzi. (pl. egy Vénusz-Hold kvadrát magyarul olyasmit jelent, hogy a nőieségednek éljél, bulizzál stb. vagy az anyai teendőidet helyezd előtérbe.) Peter Orbán és Hajo Banzhaf könyvei jelentik Magarországon ezt az irányt, sok könyvük jelent meg és jól írnak. Javaslom kezdésnek Peter Orbán: asztrológia c. könyvét, ha vidéken laksz, a Booklinen keresztül megrendelheted.
Valóban nagyon határeset, perceken múlik az aszcendens. És olykor a megnyilvánulásaim is ehhez igazodnak. Nehéz rajtam kiigazodni :)
Abban még hadd kérjem a segítséged, hogy kapcsolatok terén, hogy ne vágjam el magam a másiktól, mikre kéne ügyelnem ebben az esetben?
Pl azt már megállapítottam, hogy nem szabad makacskodnom, engednem kell olykor.
Ez kicsit zavaros.
Nem evilági? Sokat elkalandozok fejben, álmodozok, de ehhez nem tudok mást kötni.
A 12-es ház úgy tudom a betegségekkel van összekötve, + illegális dolgokkal. Szóval azt a felét sose értettem a horoszkópomnak, hogy mi lehet a holdcsomóponttal.
Alapból olyan lányokat célzok meg, akik megfognak a tekintetükkel, érezhető, hogy valahogy mások, mint a többiek. Általában 6-8-asok. 10-esekhez nincs bátorságom.
Bocsi hogy belekotyogok egy nagy OFF-al, nem tudok a kérdéshez hozzászólni, de érdekesnek tartom amiket írtok.
Ennek valamiféle alátámasztásául itt a 12-es házról való eszmecserétek késztetett írásra:
Nekem a Szaturnusz és a Jupiter áll abban a házban. És majdnem abban van a Mars és a felszálló holdcsomópont, ezek a 11-es házban vannak, de nagyon közel a 12-es házhoz. Nem is tudom nem-e a 12-eshez számít-e?!
Hogy miért nem tudom, de amit előttem írtatok, hogy nem ebben a világban él, álmodozó, igazabbat keres, ez mind-mind igaz rám. Nem nagyon vagyok kibékülve a világgal, nem értek egyet sokakkal, bár ettől függetlenül elvagyok és nem lázadozom ellene.
Jobbról, szebbről álmodom, amit tudok megvalósítom magam. Szeretek egyedül is lenni. Nem félek a kórháztól és a bezártságtól. Börtönbe nem szeretnék kerülni, de igazából ott is el tudnám foglalni magam, nem omolnék össze. A vallás érdekel, de annyira nem hiszek benne.
Ha még írnátok a 12-es házról, érdekelne! :)
Idézek egy részt, csak azért mert a szerző nagyon jól ír (a 12. házról):
"Hamupipőkének nincsenek szülei, sem hazája, sem otthona. Egy olyan házban lakik, amely korábban az övé volt- de most szolgálólányként él benne. Elvették tőle apját és házát, és most a cselédnek járó munkát kell elvégeznie- és munka közben álmodozik. Álmaiban egy házasodni akaró herceget lát, aki keresi a hercegnőjét, álmodozik egy tündérről, egy nagy bálról, egy mennyei táncról, az átváltozásáról...""Ennek a személynek egyszerűen nincs kapcsolata a valósággal,az anyagiakkal, az ego küzdelmeinek világával. Nem képes birtokba venni az anyagi világot, nem tud gyökeret ereszteni, nincs hazája. Így azután nagyon gyorsan felfedezi, hogy az a világ, amelyben a normális emberek élnek, az ő számára semmit sem tartogat. Azok a célok, melyekért a normális emberek küzdenek és amikért aktívan cselekszenek, nem azonosak az ő céljaival."
Költői, de jól érzékelhető, hogy miről is van szó. A felszálló csomópont evilági feladatot jelent, ha a 12. házban van, akkor a spiritualitásodat kellene fejleszteni (nem pedig mondjuk karrieristának lenni). Ami túl közel van egy ház végéhez, azt a következőhöz szokták számítani.
"akkor a spiritualitásodat kellene fejleszteni (nem pedig mondjuk karrieristának lenni). "
Ha akarnék se tudnék karrierista lenni, mert önhibámon kívül valami mindig keresztbe tesz annak, hogy elindulhassak ezen az úton. De ha csak hamupipőke se lehetek, akkor miből éljek meg? A spiritualitással nem lakom jól.
Hogyan is értelmezzem ezt, hogy a spiritulaitásomat fejlesszem? (Komolyan kérdezem, mivel a homályban érzem magam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!