Horoszkópból hogy kell kiolvasni?
Elkészítettem a sajátomat, (de nem ilyen weboldal alapján amit így a magazinok oldalán lehet, hanem rendes, hagyományos horoszkópot)
És érdekelne, hogy mi alapján határozható meg a párunk csillagjegye, akibe nagy eséllyel futhatunk bele.
(természetesen ez nem mérvadó lesz, csak érdekel, hogy a kidolgozott horoszkópról hogy lehet kiolvasni)
A fényszögeket kell nézni? Vagy azt, hogy melyik házban, melyik jegy tartózkodik? Vagy a Vénusz helyéhez köthető?
Aki meg hülyeségnek tartja, nem kell prédikálni, spóroljon meg életidőt azzal, hogy nem ír.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.
Attól függ melyik horopszkópisklát kérdezed.
Sajna a legalapvetőbb dolgokon kívül (pl. csillagjegyek, ascendens definiciója, ilyesmi) semmiben nincs egyetértés két horoszkópkészítő között.
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
De rájöttem, egyszerűbb lenne, ha megmutatnám.
94.06.15-ös fiú vagyok.
Születés helyét és óra-percet nem írtál, így nem tudtam leellenőrizni, de feltételezem hogy jó az ábra.
A Vénuszod (akik vonzanak) az Oroszlánban áll (hogy beletrafáltam)és a 8. házban, ami Skorpió jellegű ház. Azok fognak vonzani, akik ezeket a jegyeket mutatják. (A jellemük, nem a Nap-jegyük.)
Fényszög: Jupiter kvadrát: túlrajongod, idealizálod ezeket a nőket.
Uránusz oppozíció: rendszeresen felborulnak a kapcsolataid.
Budapest, 18:35
Sky asztrológiai rendszer a program neve, hasonlít a Placidushoz.
Amúgy, mostanában egyre több oroszlánba botlok. De régebben a vízjegyűek vonzottak halálosan.
És valóban, olykor piedesztálra emelem őket :D Ezek szerint nem egy jó szokás.
A kapcsolat felborulásokról nem tudok mit mondani.
Még nem sikerült összejönnöm senkivel sem, nem megy a kezdeményezés, önbizalomhiány, apa, stb... Nehezen kezelem a másik nemet.
Fentebb írtam a program nevét.
Programmal készítettem, mert a bolygómozgásokat nem tudom fejből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!