Mi a horoszkópom ha 1993. 04.20. -án 15órakor születtem Debrecenben? 21/F
Minden igaz Rád. Minden bolygó hatással van az életedre, attól függően, hogy melyik házban - milyen jegyben - hány fokon - milyen fényszögekkel - stb.
Ezt most sorolhatnám, de ez számodra nem az érdekes része.
Viszont ha elolvasod, amit a kedves válaszadó fáradtsággal betett Neked ide azzal sokra mész. Érdemes többször elolvasnod, hogy megérezd, hogyan ötvöződnek benned ezek a tulajdonságok. Most még fiatal vagy, természetes, hogy nem érzékelsz ebből mindent, de így hatnak rád az biztos.
Megértem, hogy túl soknak tűnik az ott olvasott információ, de hidd el az mind Te vagy. :-) Legfeljebb még a benned szunnyadó energiákat nem érzékeled, mert még nem adódott hozzá élethelyzet. Az is eljön.
Sok sikert Neked.
Szép estét mindenkinek
Nem kötekedés képen, de én már tényleg nem értem.
Te is illetve előtted is mondták, hogy Bika horoszkópban születtél.
Na már most:
- A Kos 04.20-ig tart. Gondolom egész nap, tehát 04.20 23:59 percig (az aprót hagyjuk).
Ha Te 04.20 15:00-kor születtél - ami előbb van mint a fentebb említett dátum - akkor nem Kos jegyű vagy?
Vagy valami más is számít még?
Csak azért kérdezem mert én 06.21-én születtem (10:13 perc) ami szintén határ (Ikrek: Május22.-Június21 ), és eddig Ikrekként éltem életem. Tévhitben vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!