Az jelent valamit, hogy a születési dátumomban 5 darab 1-es van? 1993.11.11-én születtem.
Figyelt kérdés
A válaszokat előre s köszönöm.2010. aug. 6. 17:55
1/15 anonim válasza:
Ha hiszel ilyesmiben, itt egy számmisztika-kalkulátor. Ártalmatlan, tehát ajánlom: [link]
4/15 anonim válasza:
Kérdező, a születési dátumod különleges, de akkor válna igazán érdekessé a helyzet, ha mondjuk délelőtt 11:11 lenne a perc-pontosságú dátumod:D A számmisztikai dolgoknak utána nézhetsz, sosem lehet tudni, mik derülnek ki:P
5/15 anonim válasza:
"Miért nem?" Kiadott minden féle számot aminek értelme nincsen
6/15 anonim válasza:
lejjebb mész és kattints a számodra amit kaptál... én nem hiszek ilyesmiben de tényleg rám jellemzőket adott ki sőt.. nagyonis
7/15 anonim válasza:
nekem elég béna dolgokat adott ki... :S
8/15 anonim válasza:
ez az jelenti hogy akkor születél!
9/15 anonim válasza:
Nagyon röviden: makacs, akaratos vagy, amivel folyton problémát okozol magadnak. Nagy harcok dúlnak benned a lelked "férfias" és "nőies" (azaz kedves önfeláldozó, szolgálatkész) fele között.
10/15 anonim válasza:
meg a vilagvege elott betoltod a 18 at XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!